Sovellus koiravahtina ja joululahjavinkki karavaanareille

Truman etäohjausjärjestelmä huolehtii jatkossa myös matkailuajoneuvoon jätettyjen lemmikkieläimien turvallisuudesta. Viime hetken joululahjaa miettiville tiedoksi, että Truma on jatkanut LevelControl-kaasumääränseurantajärjestelmän tarjousta.

Karavaanarin, jonka käytössä on Truman iNet-etäohjausjärjestelmä, ei tarvitse olla enää huolissaan siitä, miten matkailuajoneuvoon jätetyt lemmikit selviävät säätilan aiheuttamista lämpötilanmuutoksista: sovellukseen on tullut uutena ominaisuutena lämpötilahälytin.

Järjestelmä lähettää tekstiviestin, jos ajoneuvon sisätilat lämpiävät liikaa ja lämpötila ylittää esisäädetyn tason. Jos ajoneuvossa on lemmikki tai lemmikkejä, omistaja voi heti reagoida asiaan ja kytkeä ajoneuvon ilmastointilaitteen päälle etäohjauksella.

Uusi toiminto hälyttää myös liian alas laskeneesta lämpötilasta ja jännitteestä. Jos ajoneuvon sisälämpötila laskee liikaa tai akkujännite putoaa säädetyn tason alapuolelle, järjestelmä lähettää varoitustekstiviestin.

Pakettitarjous jatkuu

Palkitun Truma LevelControlin ja iNet-etäohjausjärjestelmän saa huhtikuun loppuun saakka jatkuvan kampanjan aikana yhteishintaan 339 euroa. Paketti sopii hyvin karavaanareille, joita kiinnostaa LevelControlin monet edut, mutta joilla ei ole vielä matkailuajoneuvossaan etäohjausyksikköä.

LevelControl-järjestelmä on saanut kiitosta siitä, että se parantaa karavaanimatkailun turvallisuutta ja tuo matkustamiseen lisää mukavuutta. Truma LevelControl näyttää pullossa olevan kaasun määrän tarkasti ja helposti älylaitesovelluksen avulla. Truman sovellus ei kerro vain kaasun määrää prosentteina ja kilogrammoina vaan myös sen, kuinka pitkäksi ajaksi kaasu riittää.

Kaasun määrän mittauksessa hyödynnetään ultraäänitekniikkaa, ja mittaustieto lähetetään iNet-etäohjausjärjestelmään, josta tieto välitetään käyttäjän tablettiin tai älypuhelimeen bluetooth-yhteydellä tai tekstiviestillä.

Hälytysten ja kaasumäärän tarkastamisen lisäksi iNet-järjestelmä mahdollistaa muun muassa Combi-ilmakeskuslämmityksen ja Truman ilmastointilaitteen etäkäytön.