Suviseuroihin tarvitaan taas vuokravaunuja ja -autoja

Suurtapahtuman järjestäjä etsii jälleen vuokrattavia matkailuautoja ja -vaunuja majoitustarkoitukseen.

Ensi kesänä 30.6.–3.7.2017 Porin Kokemäenjoen luodoille muodostuu Suviseurojen ajaksi suuri leirintäalue, jossa seuravieraat majoittuvat vajaaksi viikoksi tuhansiin matkailuautoihin ja -vaunuihin sekä telttoihin. Suviseurojen majoitustoimikunta etsii tapahtumaan jälleen vuokrattavia matkailuautoja ja -vaunuja majoitustarkoitukseen.

Suviseura-alueella on oma vuokravaunuille ja -autoille tarkoitettu alue, jonne kalustoa voi tuoda tiistaina kello 16-24 ja hakea pois viimeistään tiistaina kello 22. Kalustovuokraajia opastetaan ja avustetaan paikoituksessa. Vuokrausta voi tarjota myös omalta paikkakunnaltaan siten, että asiakas itse hoitaa sekä noudon että palautuksen. Kalustoa ei ole pakko vuokrata välttämättä koko tapahtuman ajaksi. Sähköpaikkoja alueella ei ole tarjolla.

Suviseuraorganisaatio hoitaa avainten ja yhteystietojen välityksen asiakkaalle pientä korvausta vastaan. Palautuksesta ja muista yksityiskohdista vuokralainen ja vuokranantaja sopivat keskenään. Yleensä avain jätetään vaunuun. Avainten välityksestä on selkeät ohjeet vuokrakohteen ilmoituslomakkeen yhteydessä.

Viime vuosina Suviseuroilla on ollut keskimäärin yli 70 000 kävijää. Esimerkiksi toissa vuonna Vaasassa matkailuvaunuja alueella oli enimmillään 7 100 kappaletta ja -autoja 2 000. Näistä Suviseurojen välittäminä vuokralla oli noin 150. Suviseurat suosittelee vuokrausta oman sivustonsa kautta näkyvyyden maksimoimiseksi.

Kaluston vuokraus onnistuu Suviseurat.fi-sivustolla täällä. Linkin takaa löytyy lomake, jossa vuokraaja voi ilmoittaa kohteensa tiedot tarkasti kuvien kera. Lomakkeen yhteydestä löytyy suositushinnat vuokraukselle ja kaikki muukin vuokraamiseen liittyvä tieto ja ohjeistus.