Telian mobiilinetti rajattomaksi myös Pohjolassa ja Baltiassa

Karavaanarit surffailevat Telian liittymällä ilman rajoituksia nyt esimerkiksi Virossa ja Ruotsissa.

Telian matkapuhelinliittymien rajaton netti laajenee toimimaan myös Pohjolassa ja Baltiassa. Muutos koskee kuluttajien Telia Yhteys puhelimeen -liittymiä, joiden käytössä ei ole ollut rajoituksia Suomessakaan.

Telia toi maaliskuussa valikoimaansa vain netistä hankittavan liittymän, jonka kuukausimaksuun sisältyy rajaton netti Pohjolassa ja Baltiassa. Se on kerännyt runsaasti suosiota.

Parannus nettipaketteihin toteutetaan 14. kesäkuuta. Se tulee automaattisesti käyttöön myös aiemmin hankittuihin Telia Yhteys puhelimeen -liittymiin.

EU-käyttö kotimaan kuukausimaksulla

Telia toi jo maaliskuussa markkinoille kuluttajaliittymät, joita asiakkaat voivat käyttää normaalilla kuukausimaksulla myös EU- ja ETA-maissa. Puheminuutit, tekstiviestit ja 5 ja 10 gigatavun suuruiset nettipaketit toimivat kuin kotimaassa ilman lisämaksuja.

Jos liittymässä on rajaton netti, EU-alueella on käytössä nopeudesta riippuen 10-15 gigatavua reissudataa. Reissudatamäärät ylittävät selvästi EU:n roaming-uudistuksen vaatimukset.

Roaming-edut saa heti käyttöönsä hankkimalla Telian uuden liittymän tai päivittämällä vanhan Sonera- tai Tele Finland -liittymän uuteen. Vanhoillakaan liittymillä ei kesäkuun EU-uudistuksen jälkeen peritä lisämaksuja puheesta tai viesteistä, ja lisäksi asiakas saa kohtuullisesti lisämaksutonta nettikäyttöä EU- ja ETA-alueella.

Lähde: Telia