Virikkeitä monenlaiseen matkailuun Helsingin messuilta

Helsingin Messukeskuksessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuajoneuvoihin sekä kiinnostaviin kotimaan ja ulkomaan kohteisiin. Caravan-messuilla on esillä peräti 200 uutta matkailuautoa ja -vaunua.

Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Caravan-messuilla. Messuilla esitellään 200 erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja -vaunua. Lisäksi messuilla kerrotaan vuokraustoiminasta. Matkamessut tarjoaa ajankohtaisia ilmiöitä, kohdevinkkejä sekä puheenvuoroja alan vaikuttajilta.

Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19.–21. tammikuuta Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Caravan-messuilla mukana ovat muun muassa seuraavat matkailuajoneuvomerkit: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Knaus, LCM, Poksi, Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg.

Käytettyjä matkailuajoneuvoja Helsingin Caravan-messuilla ei esitellä, mutta Caravan Outletissä on myynnissä edellisten vuosien malleja. Myynnissä olevat ajoneuvot ovat kaikki uusia.

Matkamessujen elämyksellistä tarjontaa tukee Caravan-messujen sydämeen sijoitettu leirintäalue. Alueella on lapsille muun muassa pomppulinna ja pöytäjalkapallopeli.

Vuokraaminen on helppo tapa päästä alkuun

Matkailuauton vuokraaminen on helppo tapa tutustua karavaanimatkailuun. Tarjolla on erilaisiin tarkoituksiin sopivia matkailuautoja luksusmalleista retkeilymalleihin. Matkailuauton voi vuokrata kotimaanmatkailuun, mutta sen voi vuokrata myös ulkomailta.

Matkailuajoneuvon vuokraaminen mahdollistaa myös erilaisten mallien vertailun. Vuokraustoimintaa Helsingin Caravan-messuilla esittelevät kansainvälisestikin toimivat McRent ja Touring Cars.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

Helsingin Caravan-messut
perjantaina 19.1.2018 klo 12– 20
lauantaina 20.1.2018 klo 10–18
sunnuntaina 21.1.2018 klo 10–18

Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, joihin pääsee tutustumaan samalla lipulla. Pääsyliput voi ostaa ennakkoon (viimeistään 18. tammikuuta) edullisemmin (16 e/10 e) verkkokaupasta. Ovelta ostettuna liput maksavat 19 e/12 e.

Caravan 2018 -messut tarjoaa 4 euroa alennusta sisäänpääsylipusta SF-Caravanin jäsenkortilla (normaalihinta 19 e). Alennuksen saa yhdestä aikuisten pääsylipusta sisäänkäynniltä ostettaessa. Samalla lipulla voit tutustua myös Matka 2018 -messuihin. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

Caravanmessut.fi #caravan2018

Matkamessut.fi #matka2018

Karavaanarit.fi #karavaanarit

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvoharrastajien yhdistys, johon kuuluu 62 867 jäsentä.