Vuoden karavaanariksi valittiin Armi Ylikorpi – Vuoden yhdistys -tunnustus Hyvinkäälle

Valinnat julkistettiin SF-Caravan ry:n liittokokouksessa Sotkamon Vuokatissa.

SF-Caravan ry:n liittokous julkisti lauantaina Sotkamon Vuokatissa Vuoden 2021 karavaanarin sekä yhdistyksen tunnustukset. Ensin mainittu meni Armi Ylikorvelle, jälkimmäinen SF-Caravan Hyvinkään seutu ry:lle.

Armi Ylikorpi, 55, on tehnyt pitkän järjestöuran pääkaupunkiseudun, SF-Caravan Helsinki ry:n ja SF- Caravan Espoo ry:n erilaisissa luottamustehtävissä. Ylikorpi aloitti yhdistysaktiivina heti 18 vuotta täytettyään ja on ollut vuosien varrella monessa mukana muun muassa karavaanareiden yhteiskokoontumisten järjestelytehtävissä esimerkiksi tiedottajana, markkinoijana, ohjelmavastaavana ja järjestelyjen koordinaattorina.

Myös ajotaitoharjoittelu ja matkailuajoneuvojen taitoajo ”caramba” sekä erilaiset viestinnälliset tehtävät ovat olleet hänen sydäntään lähellä. Liittohallituksen mukaan Ylikorpi tunnetaan ”aktiivisena ja yhteistyötä rakentavana henkilönä, vapaaehtoisen karavaanarihengen ruumiillistumana” ja hän on ”esimerkki luottamustehtäväänsä sitoutuneesta henkilöstä, joka haluaa antaa vapaa-aikansa ja osaamisensa karavaanimatkailun ja SF-Caravanin yhdistystoiminnan hyväksi”.

Ylikorpi sai vuodeksi haltuunsa Unto Vuolan lahjoittaman kiertopalkinnon.

Vuoden yhdistyksellä kaksi aluetta

Vuoden yhdistykseksi valittiin vuonna 1975 perustettu SF-Caravan Hyvinkään seutu ry, jonka yhdistyksen jäsenmäärä viime vuoden lopussa oli 1 295.

Yhdistys pyörittää kahta leirintäaluetta: SF-Caravan Sääksi Nurmijärvellä Sääksijärven rannalla ja SF-Caravan Vihti Park Vihdissä Vihtijärven rannalla. Yhdistys sai kiitosta muun muassa näiden pyörittämisestä talkoovoimin. Liittohallituksen mukaan myös yhdistyksen muu toiminta, hallinto, tiedotus ja alueiden markkinointikin on mallikelpoisella tavalla järjestetty.

Yhteensä SF-Caravan ry:ssä on 79 jäsenyhdistystä, joiden yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on 66 694.

Liittokokouksen muut tunnustukset luetellaan erillisessä liittokokousraportissa.

Lue SF-Caravan ry:n tiedote liiton sivuilta.

23.5. klo 8.35. Korjattu SF-Caravan Sääksen sijainti.

Vuoden yhdistyksen tunnustuksen otti vastaan SF-Caravan Hyvinkään seutu ry:n puheenjohtaja Pertti Sarkkinen.

Keskustelu

 1. Juha Rakkola

  Hei nyt pieni korjaus. Armi Ylikorpi on toiminut ansiokkaasti SF-Caravan Helsinki ry:n asioissa. Hänellä toki ansioita myös Espoon yhdistyksen asioissa.
  T Juha Rakkola.

  Kommentoitu 0 kertaa

 2. Ismo Ahervuo

  SF-Caravan Sääksi on kylläkin Nurmijärvellä eikä Hyvinkäällä.

  Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.