Caravan-lehti somessa

Weinsbergin luksusvaunussa takka ja löhönojatuolit

Matkailuajoneuvot

Weinsbergin luksusvaunussa takka ja löhönojatuolit

Edullisen hintaluokan matkailuajoneuvoista tunnetun Weinsbergin suurimman matkailuvaunun uudessa pohjaratkaisussa on viihtyisä kotiteatterihuone.

Teliakselinen CaraOne 740 UDF ja sen uusi rinnakkaismalli 740 UDW ovat Knaus Tabbert -konserniin kuuluvan Weinsbergin lippulaivamallit. Nyt mallivuoden 2018 myötä 740-mallien ero muihin CaraOne- ja CaraTwo-vaunumalleihin korostuu, sillä 74 Edition [ICE] -kampanjamalleissa on kuulavasaroidun alumiinipellin sijasta tasainen ulkoverhoilu.

Toki ero on tähänkin saakka ollut merkittävä, onhan 740:ssä teliakselisto, ja mallin kokonaispituus on 9,4 metriä. Weinsberg käyttää kaikissa mallivuoden 2018 matkailuvaunuissaan Al-Ko:n alustaa.

Seitsemän makuupaikkaa tarjoavassa 740 UDF -perhemallissa on vaunun keskellä kerrossänky ja sitä vastapäätä istuinryhmä. Uudessa 740 UDW:ssä niiden tilalla on kotiteatterivarustus eli kaksi muhkeaa nahkaverhoiltua laiskanlinnaa ja niitä vastapäätä 49-tuumainen televisio ja parin kilowatin lämpötehon antava sähkötakka.

740 Edition [ICE] -kampanjamalleissa on panostettu talvikäyttöön, sillä niissä on muista Weinsbergin vaunuista poiketen moderni XPS-eritys, ja Truman ilmakeskuslämmitys on korvattu Alden nestekeskuslämmityksellä ja -lattialämmityksellä. Kampanjapakettiin kuuluu myös mm. sileä alumiinipelti, 190 litran jääkaappi ja led-valaistus.

CaraOne 740 UDF:n mallivuoden 2017 perushinta oli 27 590 euroa. Uuden CaraOne 740 UDF Edition [ICE]:n hinta on 36 120 euroa. Rentoutumistilalla varustetun 740 UWF Edition [ICE]:n perushinta on puolestaan 39 560 euroa. UDF:n kokonaismassa on 2 000 kg ja UWF:n 2 500 kg.

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Matkailuajoneuvot

Y l ö s