Caravan Podcast: Pepe Forsbergin räväkkä irtiotto bisnesmaailmasta – pudotti läppärinsä akvaarioon ja ryhtyi luontokirjailija-karavaanariksi

Mikä saa glamourintäyteisestä jetset-elämästä nauttineen bisnesmiehen jättämään menestyksekkään uransa kansainvälisen pörssifirman johdossa ja ryhtymään dokumentoimaan Suomen luontoa matkailuautolla kiertäen? Tästä kertoo ensimmäinen Caravan Podcast -jakso.

Podcastin juontaa Pauli Salokangas (vas.), ja avausjakson vieraana kuullaan Pepe Forsbergiä.

Pepe Forsberg jätti taakseen menestyksekkään, kansainvälisen uransa it- ja mobiilialalla ja ryhtyi luontokirjailijaksi. Hän on kierrellyt muun muassa kansallispuistoja ja luontokohteita eri puolilla maata. Näiden reissujen pohjalta on syntynyt myös useita kirjoja ja digitaalisia sisältöjä.

– En ole katunut ratkaisuani päivääkään, Forsberg sanoo podcastissä.

Caravan-lehden podcastiä eli netin kautta kuunneltavaa ”radio-ohjelmaa” tehdään vuoden 2020 aikana vähintään kymmenen jaksoa. Ääneen pääsevät niin mielenkiintoiset asiantuntijavieraat kuin myös vaihtelevat karavaanaripersoonat tarinoineen ja näkemyksineen. Ohjelman juontaa Caravan-lehden päätoimittaja Pauli Salokangas. Yhteistyökumppanina toimii Miseva.

Kuuntele podcast allaolevasta linkistä.