Caravan-harrastusta esitellään Espoossa – paikalla kosolti asiantuntijoita

SF-Caravan Espoo ry ja SF-Caravan Helsinki ry järjestävät avoimien ovien päivän automatkailusta ja siihen liittyvästä matkailuajoneuvoharrastuksesta kiinnostuneille toukokuussa. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua matkailuajoneuvoihin ja monimuotoiseen caravan-harrastukseen laajan asiantuntijajoukon opastuksella.

– Matkailuajoneuvo mahdollistaa monimuotoisen harrastamisen, omatoimimatkailun koti- ja ulkomailla tai vain paikallaolon leirintäalueella tai omalla tontilla. Siksi päätimme järjestää tilaisuuden, johon tulemiselle ei ole kynnystä asiasta kiinnostuneille, sanoo SF-Caravan Espoo ry:n puheenjohtaja Juha Rakkola.

– Motonetin Espoon Hannuksen toimipisteen pysäköintialueella on nähtävissä ja koettavissa hyvä näkymä nykyaikaisiin matkailuajoneuvoihin. Esillä on matkailuautoja ja -vaunuja sekä nykyaikainen telttaperävaunu, lupaa SF-Caravan Helsinki ry:n hallituksen jäsen Tero Toivonen.

Eri alojen asiantuntijoita

Tilaisuudessa vierailevilla on mahdollisuus kysyä ajoneuvojen lisäksi myös harrastuksen liittyvien eri alojen asiantuntijoilta muun muassa vuokraamisesta, tarvikkeista, ajokorttiasioista ja leirintäalueista. Asiantuntijoilta saa myös hyviä vinkkejä harrastuksen aloittamisen erityiskysymyksistä.

Tapahtuma järjestetään Motonetin pihalla Espoon Hannuksessa. (Kuva: Motonet)

Matkailuauto on hyvä ratkaisu henkilöautomaisten ajo-ominaisuuksiensa ja tilojensa vuoksi. Matkailuautoa pienempi retkeilyauto on yhä useammin jopa perheen ainoa auto, ja matkailuvaunun voi usein kytkeä nykyisen henkilöauton perään.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 11. toukokuuta kello 10-16 Motonet Espoo Hannuksen pihalla osoitteessa Hannuksenpelto 14 B.

Tilaisuuden yhteistyökumppaneina toimivat Motonet Oy Espoo Hannus, SF-Caravan ry, Best-Caravan Oy, Helsinki Caravan Oy, K&K Kivinen Oy, Rinta-Joupin Autoliike Oy, Kabe-Adria Oy, Kama Fritid Oy, Savonia Caravan Oy, Matkailuajoneuvotuojat ry, Suomen Leirintäalueyhdistys ry, Autoliiton Helsingin seudun osasto ry sekä Traficom.