Tällä viikolla suunnaksi Lahti: Caravan-messuilla on ennätyksellinen matkailuajoneuvotarjonta

Matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttelyssä tehdään merkittävä osa alan vuosittaisesta kaupasta.

Matkailuajoneuvoalan vahva noususuunta näkyy torstaista sunnuntaihin (19.–22.9.2019) Lahden Messukeskuksessa.

Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyössä järjestämä Caravan 2019 on Suomen suurin matkailuajoneuvotapahtuma. Esillä on neljän päivän ajan ennätyksellinen määrä tulevan kauden ajoneuvouutuuksia sekä alan tarvikkeita ja palveluita. Messualue kasvaa pihalle rakentuvaan Caravan Paviljonkiin.

Myös messujen yhteydessä järjestettävän treffitapahtuman alueet ovat tänä vuonna kattavammat kuin koskaan.

Messujen suurimpia uutuuksia ovat vaunupuolella Adrian Astella-mallisto sekä Hymerin Eriba Touring 820 -mallisto. Tapahtuman suurimpia ajoneuvoja ovat maantieristeilijät Concorde Centurio 990 GI ja Morelo Palace Liner 93 LSB. Messuilla nähdään lähes kaikilta matkailuajoneuvomerkeiltä laaja valikoima ajoneuvouutuuksia kaikissa hintaluokissa.

Lapsille on omaa ohjelmaa

SF-Caravan Lahden seudun järjestämä perinteinen yhteistapaaminen, yöpymiset läheisillä leirintäalueilla ja lähialueilla sekä päivävierailut matkailuajoneuvoilla keräävät messuviikonlopuksi Lahden seudulle yli 2 500 matkailuauto- ja vaunukuntaa ympäri Suomea. Messutapahtumassa vierailee vuosittain noin 18 000 kävijää.

Tänä vuonna Caravan-messujen ohjelmasisällössä on panostettu kattavan luentotarjonnan ohella entistä enemmän lapsiperheisiin järjestämällä erityisohjelmaa pienemmille messuvieraille.

Caravan 2019 on avoinna torstaina klo 12–18, perjantaina klo 10–18, lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16.

Messuvierailuaan voi etukäteen pohjustaa esimerkiksi tutustumalla uusimman Caravan-lehden (5/2019) mukana tulevaan messuoppaaseen.

Tervetuloa käymään Caravan-lehden ja SF-Caravan ry:n messuosastolla D2 sekä kuuntelemaan myös SF-Caravanin asiantuntijoiden luentoja.