Koeajossa: Fendt Opal 515 SKF -matkailuvaunu

Fendtin uutuusvaunu sopii aktiiviselle perheelle.

Fendt on onnistunut hyvin vaikeassa tehtävässään mahduttaa vaunun viiden ja puolen metrin sisätilaan aktiiviselle lapsiperheelle hyvät ja toimivat tilat. Kompaktit ulkomitat myös helpottavat matkailua, joten yhdistelmä on osuva.

Hintaluokassa on runsaasti kilpailua, mutta Fendtin valtteina ovat tasapainoisuus ja mahdollisuus kuljettaa vaunussa vaikkapa koko perheen polkupyörät. Lisäksi tiiviysturva on huimat 12 vuotta, mikä kertoo paljon valmistajan luotosta tuotteensa laatuun.

Aisapaino on yhdellä kaasupullolla juuri oikea 75 kiloa. Myös leiriytyminen on helppoa. Kulmatukien veivinkohdat ovat erittäin hyvin esillä, ja kaasupullokotelon kansi aukeaa vaivatta. Fendtille tuttuun tapaan ulko-ovessa on rappusen syvennys, jolloin irtorappusta ei aina tarvita.

Truman uusi Combi-lämmitin on sijoitettu aikuisten vuoteen alle, ja se on lähes äänetön. Ilmakeskuslämmitin piti lämpötilan erittäin tasaisena vaihtelevassa koleassa syyssäässä. Lisäksi se on myös nestekeskuslämmitystä nopeampi.

Ajossa Fendt on erittäin tasapainoinen…

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 6/2019 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.