Koeajossa: Knaus SKY TI 700 MEG Plati­num Selection -matkailuauto

Knaus SKY TI -sarja käsittää kuusi pohjaratkaisua ja kolme pi­tuutta (643, 698 ja 752 cm). Vielä tämän vuoden puo­lella on Suomeen tulossa uusi mal­li, jonka katto-osa on edestä korotet­tu nostovuodetta varten.

Koeajoimme SKY TI -sarjan pi­simmän mallin, jossa erillisvuoteet ovat hieman korkeammalla suuren takatallin päällä.

Knaus SKY TI:n alustana on Fiat Ducato -matalalattiamalli ja tehok­kain 177-hevosvoimainen turbodiesel Ducaton uudella 9-vaihteisel­la automaattilaatikolla. Pitkähkös­sä autossa on hyvin muotoiltu katon keulaosa, joten auto on myös sula­van mallinen.

Platinum Selection -mallis­sa on yleensä vakiona olevan Tru­maticin sijaan Alden nestekeskus­lämmitys. Knausin uutuutena Alde on varustettu lisäksi nestekiertoisel­la lattialämmityksellä. Lämmityk­sessä on lisäksi boosteri, joka pitää ohjaamonkin lämpimänä.

Ohjaamon istuimet ovat muka­vat. Molemmat istuimet on varus­tettu kyynärnojilla sekä korkeus- ja kallistussäädöillä.

Knaus SKY TI 700 MEG Plati­num Selection on hyvä valinta paris­kunnalle tai yksilapsiselle perheelle, joka haluaa sisustukseen myös hie­man luksusta. Ripeällä koneella tait­tuu pitempikin matka. Lämpöomi­naisuuksiensa puolesta Knaus sopii ympärivuotiseen matkailuun…

KnausSKYti700MEG-asuntoauton istuinryhmä.
Oleskeluryhmään kuuluu viisi istuinta. Pöytä on suuri ja jatkettava.

 

Knaus-asuntoauton huoltoboksi.
Huoltoboksiin on keskitetty vesien tyhjennyshanat, juomavesisäiliön pesuluukku, sähköliitäntä ja lämminvesivaraajan tyhjennys. Juomaveden suodattimelle on valmis paikka.

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 5/2020 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.