Koeajossa: Knaus Sport 650 UDF Silver Selection -matkailuvaunu

Sileäkylkinen Knaus Sport Silver Selection näyttää todellista hintaansa kalliimmalta. Vaunu tarjoaa runsaasti lisävarustelua edulliseen pakettihintaan.

Etupään U-sohvaryhmä on erittäin tilava, ja sen ympärille mahtuu väljästi puolentusinaa aikuista istumaan.

Takaosan aikuisten makuuhuoneessa on perinteinen kulmaan sijoitettu parivuode. Mitoiltaan se on kotikokoa. Myös keskelle sijoitetusta istuinryhmästä saa pedattua liki täysikokoisen vuoteen, ja yläkaapista aukeaa vielä vuode pikkulapsille.

Vaunun keskikeittiössä on todella runsaasti työ- sekä kaappitilaa. Myös jääkaappi on tilava.

Knausissa riittää valoisuutta. Sohvaryhmän yläpuolella on sekä panoraamakattoikkuna että vaunun suurin kattoluukku. Keskellä ja makuuhuoneessa on pienemmät luukut, ja kaikki sivuseinien kahdeksan kasettiverhollista ikkunaa ovat avattavissa.

Takana kulmatukien veivinkohdat ovat erinomaisen hyvin esillä, ja edessä veiviä ohjaavat paikalleen helman aukot, joten leiriytyminen on vaivatonta.

Iso kaksiakselinen vaunu kulkee tasaisesti.

Silver Selection pitää sen mitä lupaakin, siis paljon vaunua hintaansa ja kokoonsa nähden. Avara pohjaratkaisu muuntuu moneen ja tarjoaa väljyyttä asumiseen…

Eteinen on avara, ja kengille on kaappinsa televisiotason alla. Ulko-oven roskis on turhan kaukana kokkaajasta.

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 4/2020 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.