Dometicilta kompakti kompressorikylmälaukku

Dometicin CFX3-kompressorikylmälaukkujen sarja on täydentynyt pienimmällä ja kompakteimmalla CFX3 25 -mallilla. Tilavuudeltaan 25-litrainen yhden lokeron malli on suunniteltu käytettäväksi leirintäkäytön lisäksi pienissä ajoneuvoissa tai ahtaissa tiloissa, kuten istuinten takana tai suurempien ajoneuvojen istuinten välissä.

Kylmälaukku sopii elintarvikkeiden jäähdyttämiseen muttei pakastukseen. CFX3-sarja pystyy pitämään asetetun lämpötilan tasaisena –22 celsiusasteeseen asti, joten kylmälaukun puolesta käyttäjä voi kulkea vähän kauemmaksikin ja viipyä pidempään reissatessaan.

Dometicin uusin versio moottorin nopeudensäädön optimointitekniikasta huolehtii osaltaan siitä, että kylmälaukussa on kussakin tilanteessa optimaalinen kompressorin nopeus ja energiatehokkuus.

Ohjauspaneeli on sertifioinniltaan säänkestävä. Mallin lämpötilan ja virrankulutuksen tarkistaminen ja säätö onnistuvat myös mobiilisovelluksen sekä bluetooth- ja/tai wifi-kaukosäätimellä avulla. Uudessa mobiilisovelluksessa on graafeja lämpötilan ja virrankulutuksen seuraamiseen pidemmällä aikavälillä. Sovellus antaa myös varoituksen, jos lämpötila poikkeaa liikaa asetusarvosta.

Lisäksi CFX3-sarjassa on Dometicin mukaan aiempaa tehokkaampi usb-latausliitäntä, erilaisten laitteiden kuten kännykän lataamiseen kylmälaukun kyljestä.

Laitteen syvyys on 56,9, korkeus 42 ja leveys 34,2 senttimetriä. Painoa on 12,7 kiloa. Dometic CFX3 25:n hinta on noin 749 euroa.

Lähde ja kuvat: Dometic