Dometicilta uusi sähkökäyttöisten kylmälaukkujen mallisto – mukana myös jääpalakoneella varustettu malli

Tuoreena säilyvät elintarvikkeet ja kylmät janojuomat varmistavat mukavamman reissun.

Dometic tuo markkinoille uuden sukupolven CFX-sarjan kannettavista kylmälaukuistaan. Lisää kylmäkapasiteettia tuovassa CFX3-sarjan seitsemässä mallissa on käyttökokemusta parantavia yksityiskohtia, kuten helposti avattava salpa, tukevammat kahvat, paremmat LED-valot sekä vankat tuet, joista kompressorikylmälaukut voidaan kiinnittää ajoneuvoon.

Esimerkiksi matkailuajoneuvon 12 V / 24 V -tasavirtapistorasiaan liitettävä CFX3-sarja on Dometicin mukaan yksi energiatehokkaimmista sähkökäyttöisistä kylmälaukuista. Energiatehokkuusluokka on A++ (CFX3 35–55). Kylmälaukku käyttää vähemmän virtaa kuin 60 watin hehkulamppu.

Bluetooth vie wifi-yhteyttä vähemmän virtaa, joten CFX3-kylmälaukut on varustettu Bluetoothilla. CFX3-sarjassa on myös nyt aiempaa tehokkaampi USB-latausliitäntä, jolla saadaan virtaa muun muassa matkapuhelimille ja tableteille. Ohjauspaneeli on vedenpitävä ja säänkestävä.

Dometic CFX3 -sovelluksessa on lämpötilan ja virrankulutuksen osoittava käyrä näiden tietojen seuraamiseen pidemmällä aikavälillä. Bluetooth-liitännän ansiosta käyttäjillä on myös helppo pääsy tietoihin.

Lämpötilan ja energiankulutuksen tarkistaminen ja säätö onnistuu avaamalla sovelluksen. Käyttäjät voivat seurata ja hallita lämpötilaa ja energiatehokkuutta sekä saada hälytyksen, jos lämpötila poikkeaa käyttäjän asettamasta tasosta.

Dometic CFX3 -sarja tulee saataville helmikuun alussa hintaan alkaen 833 euroa.

Dometic CFX3 55IM -mallilla voi valmistaa jäätä kylmiä juomia varten samalla kun päälokero toimii jääkaappina.