Fiamman kattotelttaa voi täydentää myös ”pukukopilla”

Muun muassa matkailuajoneuvojen pyörätelineistään tunnettu italialainen tarvikevalmistaja Fiamma valmistaa myös kattotelttoja.

Fiamma on tehnyt omille Moonlight 140- ja Moonlight 180 -kattotelttamalleilleen lisävarusteeksi yksityisyyttä sekä suojaa sateelta ja auringonpaahteelta tuovan pienen Privacy Moonlight -etuteltan, jota voi käyttää myös vaikkapa pukeutumistilana. Pukeutuminen muuhun kuin shortseihin ja t-paitaan kun ei matalassa kattoteltassa ole välttämättä kovin mukavaa.

Privacy Moonlight voidaan sulkea kaikilta sivuiltaan vetoketjulla. Yläosassa on ikkunat ja hyttysverkot.

Muun muassa monille retkeily- ja maastoautoille soveltuvan tuotteen asennuskorkeus on 180–220 senttimetriä. Vedenpitävän ja UV-säteilyä kestävän Privacy Moonlightin kangas on valmistettu puuvilla-polyesterisekoitteesta.

Kahden hengen nukkumisen mahdollistavalle Moonlight 140 -kattoteltalle tarkoitettu Privacy Moonlight 140 painaa 4,7 kiloa. Kolmen hengen Moonlight180 -kattoteltalle tarkoitettu Privacy Moonlight 180 -etuteltta painaa 300 grammaa enemmän. Pienempi Privacy Moonlight maksaa noin 500 euroa, isompi noin 540 euroa.

Kuvat: Fiamma

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *