Garmin Camper 785 tarjoaa karavaanareille gps-navigaattorin ja integroidun autokameran

Matkailuajoneuvolla liikkuville voi olla paljon hyötyä heille suunnatusta Garmin Camper 785 -autonavigaattorista.

Garmin Camper 785:ssä on 7 tuuman kosketusnäyttö gps-navigaattorin ja autokameran monipuoliseen hyödyntämiseen.

Kamera tallentaa automaattisesti ajovideot sekä gps-sijaintitiedot tapahtuma-ajasta ja -paikasta, mistä voi olla hyötyä esimerkiksi liikenneonnettomuuteen syyllistä selvitettäessä.

Camper 785:ssa on kuljettajaa avustavia toimintoja, kuten etutörmäys- ja kaistavaroitin.

Laitteeseen on ladattu karavaanareille suunnattu tietokanta, joka tarjoaa tietoa muun muassa ACSI- ja Campercontact-leirintäalueista. Leirintäalueita ja pysähdyspaikkoja voi suodattaa haluttujen palvelujen, kuten sähköpisteiden ja suihkujen perusteella.

Hurjia reittejä on helpompi välttää

Camper 785:lla voi luoda mukautettuja reittejä, joissa huomioidaan matkailuauton tai -vaunun mitat ja paino. Laite myös antaa muun muassa suuria korkeuseroja, tiukkoja mutkia ja painorajoituksia koskevia tievaroituksia.

Lataamalla älypuhelimeen Garmin Drive -sovelluksen Camper 785:n näytölle saa reaaliaikaisia liikennetietoja ja sääennusteita. Älypuhelimeen yhdistettynä navigaattoria voi hyödyntää myös handsfree-puheluissa.

Garmin Camper 785 on jo Suomessa myynnissä suositushintaan 569 euroa.

Camper 785:n olennaisin ero 429 euroa maksavaan Camper 780 -malliin on se, että 780:ssa ei ole integroitua autokameraa automaattisella videotallennuksella eikä myöskään saman kameran ansiosta etutörmäys- ja kaistavaroitinta.

Garmin 785 osaa kertoa monipuolisesti edessä olevasta reitistä.