Garmin Camper 890 -navigaattorissa on matkailuautoiluun räätälöityjä ominaisuuksia ja iso näyttö

Garmin on esitellyt leirintämatkailijoille suunnatun Camper 890 -mallin, jossa on tähän mennessä suurikokoisin matkailuautokäyttöön tarkoitettu Garmin-näyttö.

Reunuksettomalta 8-tuumaiselta kosketusnäytöltä kuljettajan ja matkustajan on helppo seurata reittiä ja löytää mielenkiintoisia pysähdyspaikkoja matkan varrelta. Näytön tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä.

Laitetta voidaan käyttää pysty- tai vaaka-asennossa. Asennusvaihtoehtoihin kuuluvat virtajohdollinen magneettipidike imukuppikiinnityksellä, ruuveilla kiinnitettävä teline sekä pallosovitin AMPS-levyllä, joka on yhteensopiva kolmannen osapuolen tarvikkeiden, kuten ram-kiinnitysjärjestelmien kanssa. Camper 890 voidaan yhdistää moneen peruutuskameraan.

Camper 890 sisältää kaikki aiempien Garmin Camper -navigaattoreiden keskeiset navigointiominaisuudet, kuten mukautetun reitityksen, joka pyrkii valitsemaan sopivan reitin matkailuauton tai -vaunun mittojen ja painon perusteella sekä varoittaa muun muassa reitillä olevista tiukoista mutkista ja suurista korkeus­eroista.

Käyttäjät voivat hyödyntää leirintämatkaili­joille suunnattua tietokantaa, joka sisältää ACSI- ja Campercontact-lei­rin­tä­alueita sekä mak­suttomia Trailer’s Park -pysähdyspaikkoja.

Myöhemmin kesällä myyntiin tulevaan Camper 890 -laitteeseen on esiladattu koko Euroopan kartat. Monien muiden alueiden karttoja voi lisäksi ladata maksutta.

Camper 890 mahdollistaa hands-free-puhelut älypuhelimen ja bluetoothin kanssa. Navigaattorin puheohjaus ei tunnista suomen kieltä. Garmin Drive -mobiilisovellus näyttää reaaliaikaisia polttoainehintoja, liikenne- ja säätietoja sekä ilmoituksia puhelimesta.

Lähde: Garmin