Isabella laajentaa tarvikevalikoimaansa matkailuautoille ja -vaunuille

Tanskalainen Isabella on valmistanut etutelttoja matkailuautoille ja -vaunuille yli puolen vuosisadan ajan. Kauden 2023 uutuuksista yksi on nimeltään Buddy. Matkailuvaunun tai -auton markiisiin asennettava Buddy luo monikäyttöisen oleskelutilan markiisin alle.

Isabella Buddy koostuu kahdesta sivusta ja etuseinästä. Vahvat magneetit pitävät markiisin katon ja sivupaneelit yhdessä, ja etupaneeli on helppo kiinnittää vetoketjulla. Etu- ja sivupaneeleissa on suuret ikkunat.

Etuseinää on saatavana neljää eri kokoa (270, 320, 370, 420 cm). Buddyn syvyys on 2,5 metriä. Karavaanari voi valita, haluaako koko markiisin alle suljetun oleskelutilan vai sekä suljetun oleskelutilan että katetun terassin. Isabella Buddy sopii matkailuajoneuvoihin: joiden kiskokorkeus on 240–264 senttimetriä.

Buddyn etupaneeliin on tehty myös kaksi erikokoista Isabella Buddy Cube Creme -verhosarjaa. Buddyn on tarkoitus tulla Suomessa myyntiin lokakuussa 2022.

Aurinkokatos Pentalle

Penta-etuteltta on ollut Isabellan valikoimissa yli 35 vuoden ajan. Nyt Isabella on kehittänyt viisikulmaiseen Penta-etutelttaan optimoidun aurinkokatoksen.

Aurinkokatoksessa on yläpuolinen ikkunallinen takapaneeli varmistamassa aurinkokatoksen hyvän korkeuden ja hyvän luonnonvalaistuksen, vaikka se asennettaisiin Penta-etutelttaan räystään alle.

Isabellan viime vuosien yksi keskeinen uutuus retkeilyautoille, Isabella Air X-Tension, saa puolestaan uutuutena kaksi erikoistunnelia, jotka Isabellan mukaan takaavat 100-prosenttisen liitoksen retkeilyauton ja teltan välillä. Vapaasti seisova ilmateltta sopii siten entistä useampiin retkeilyautoihin.

Tunnelmaa aurinkokennolampuilla

Vuoden 2023 uutuuksiin kuuluu myös aurinkokennolamppu tuulisuojiin. Vaikka aurinkokennolamppu on erityisesti suunniteltu sijoitettavaksi Isabella-tuulisuojan päällä oleviin piikkeihin, sitä voidaan käyttää kaikkialla, esimerkiksi pöydällä kodikkaana tunnelmavalona.

Lamppu latautuu yläosassa olevan aurinkopaneelin tai usb-kaapelin avulla.

Lähde ja kuvat: Isabella