Isabella puskee etutelttoja markkinoille kasvaneen tuotantokapasiteetin voimin

Muun muassa matkaetutelttoja, kausipaikkalaisille suunnattuja etutelttoja, varastotelttoja sekä aurinko- ja tuulisuojia valmistava tanskalainen Isabella sai kesällä valmiiksi uuden tehtaansa Puolassa. Tuotantokapasiteettia riittää aiempaa paremmin vastaamaan kysyntään.

Myös tuotevalikoimaansa nyt laajentamaan pystyvä yritys esittelee parhaillaan monia uusia ja hieman vanhempiakin tuotteitaan Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla, jotka Isabella jätti viime vuonna väliin.

Ilmatäytteinen Isabella Air Arc on matkailuvaunuihin liitettävä aurinkosuoja. Nyt siihen on saatavissa myös tuulisuoja, jota voidaan käyttää sekä oikealla että vasemmalla puolella – eli sen mukaan, mistä suunnasta tuulee.
Isabellan Etna-etutelttamallistoon kuuluvat tällä hetkellä Penta Etna (kuvassa), Magnum Etna ja Forum Etna sekä eteismäinen lisäteltta Annex Etna.
Hymer Eriba Touring -matkailuvaunuille (Familia, Triton, Troll) Isabella on tehnyt hieman retromuotoillun etuteltan. Jo aiemmin Isabellalla on ollut räätälöityjä malleja muun muassa Adria Actionille, T@B:lle ja muutamalla Bürstnerin vaunulle.
Mini-tuulisuoja toimii kuin etuteltan aita, joten sillä voidaan ainakin yrittää pitää edes vähän paremmin ”omalla pihalla” myös vilkkaat pikkulapset ja koirat.
Camp-let-telttavaunut ovat yhä kurantteja tuotteita, mutta jotain isompaa tuotekehitystä voisi klassikoiden ympäriltä Isabellalta jo odottaa.

Kuvat: Isabella