Isabella laajentaa ilmatelttamallistoaan ja rakentaa tehtaan Puolaan

Tanskalaisen Isabellan vuoden 2021 tuotevalikoimassa on uutuuksia sekä liikkuville karavaanareille että kausipaikkalaisille.

Air Cirrus 400 -ilmateltan suosion rohkaisemana Isabella laajentaa ilmatelttavalikoimaansa kolmella uudella mallilla. Lisäksi valikoimaan palaa pesunkestävä etutelttaklassikko.

Air Cirrus 300 -ilmatelttamallissa on sama muotoilu ja materiaalit kuin sen Air Cirrus 400 ”isoveljessä”, mutta leveyttä on vain 3 metriä. Lisäksi Cirrus 400 ja 300 ovat saaneet kaksi uutta ilma-aurinkokatosta: Arc ja Y.

Kauden 2021 mallistossa Isabella tuo Forum-etuteltan takaisin markkinoille, tällä kertaa Forum Etnana. Uuden Forum-etuteltan ainoat erot aikaisempaan malliin ovat putkisto ja Etna-mallistoväri. Forum on kehitetty kausipaikkalaisille ja on nyt tarjolla pelkästään Megastel-putkistolla varustettuna.

Yksi 2021-malliston designuutuuksista on myös Isabellan tunnistettavien harlekiiniraitojen palaaminen etutelttojen päätyihin.

Isabella Mega Space on erillinen Mega-putkistolla varustettu tilava varastoteltta, joka on kehitetty erityisesti kausipaikkalaisille.

Liikkuville karavaanareille Isabella on kehittänyt kevytrakenteisen Loggia-aurinkokatoksen. 2,70 metrin syvyinen Loggia on Isabellan aurinkokatosvalikoiman syvin aurinkokatos.

Edessä muutto uuteen telttatehtaaseen

Viimeisten 20 vuoden ajan Isabella on valmistanut tuotteitaan Puolassa vuokratiloissa. Oman telttatehtaan rakennustyöt Lubawan kaupungissa käynnistyivät heinäkuussa 2020.

Suunnitelmien mukaan uusi tehdas vihitään käyttöön heinäkuussa 2021, jolloin Isabella Puolan 150 työntekijää siirtyy 7000 neliömetrin tehtaaseen.

Uudella tehtaallaan Isabella tehostaa tuotantoaan ja varustautuu tulevilta vuosilta odottamaansa tukevaan kasvuun.

Lähde ja kuvat: Isabella

Isabella Levo Cosy Corner.
Matkailuauton lisävarusteissa Isabellan uutuuksia ovat kevyt, varjoa ja suojaa matkailuauton eteen luova Levo Cosy Corner ja Levo-tuulisuoja.
Isabella Mega Space -varastoteltta.
Isabella toi valikoimiinsa myös varastoteltan muun muassa kausipaikkalaisille.
Y-aurinkokatoksen muotoilu on hieman erikoisempi.
Isabella Loggia-aurinkokatos.
Loggia-aurinkokatos kiinnitetään suoraan asuntovaunuun ja pystytetään kolmella kevyellä CarbonX-putkella.
Air Cirrus 300 -ilmatelttamallissa on sama muotoilu ja materiaalit kuin sen Air Cirrus 400 ”isoveljessä”.