Jäätävää apua retkeilyyn ja vaikkapa kalastusreissuihin Dometicilta

Aina sähköä ei ole saatavilla tai sitä ei kunnolla riitä kaikkeen tarvittavaan, jolloin hyvin eristetty passiivinen kylmälaukku/kylmälaatikko voi olla korvaamaton apu elintarvikkeiden ja juomien säilyttämiseen.

Dometic on laajentanut kovien kylmälaukkujen valikoimaansa värikkäillä Patrol-kylmälaukuilla, joiden vankka runko ja kannet on tehty yhdestä rotaatiomuovatusta polyetyleenikappaleesta. Paksuissa seinissä on polyuretaanieristeet.

Dometicin mukaan Patrolin rakenteen ansiosta jää säilyy päiviä, joten elintarvikkeet pysyvät tuoreina ja juomat kylminä.

Ominaisuuksina ovat muun muassa vuodonkestävä tyhjennysaukko, pakastuskannen tiiviste ja yhdellä kädellä avattava kumisalpa. Lisävarusteena on tarvikejalusta vapatelineille, mukinpidikkeille ja pullonavaajille.

Patrolista on kolme kokovaihtoehtoa, joiden painot ovat 8, 11,7 ja 15 kiloa. Tarjolle on tullut lisää värejä. 20 ja 35 litran malleissa on viisi värivaihtoehtoa (Mango, Ocean, Olive, Slate ja Mist). Noin 196 euroa maksavat 20 litran mallit on suunnattu esimerkiksi pariskunnille tai pienille kaveriporukoille päivä- tai yhden yön retkille.

35 litran mallit maksavat noin 361 euroa, ja ne Dometic on ajatellut soveltuviksi muun muassa pariskunnille, ystäväporukoille ja perheille, kun tiedossa on viikonloppuretki luontoon.

55 litran Patrol-malleja ei Dometicilla ole aiemmin ollut valikoimissa. Malli on suunnattu pariskunnalle, kaveriporukalle tai perheelle, kun tiedossa on pidempi, kauemmas suuntautuva retki. 55-litraisen hinta on noin 268 euroa, ja värivaihtoehdot ovat Ocean, Slate ja Mist.

Lähde ja kuvat: Dometic