Kansijärjestelmällä ja eurolaatikoilla pystyy helposti virittelemään pakettiauton tilapäisesti retkeilyauton rooliin

Saksalainen Owomo on kehittänyt erikoisesti reunoilta muotoiltuja puisia kansia, joilla standardimittaisia kuljetukseen ja säilytykseen tehtyjä eurolaatikoita (60 x 40 cm) voi liittää kätevästi erilaisiin tarpeisiin.

Reunojen muotoilu on tarkkaan mietitty. Pyökkivanerista tehtävät kannet napsahtavat jämäkästi kiinni toisiinsa ja tukeutuvat muodollaan myös laatikon sisäreunaan, mutta irrottaminen ja liittäminen ei ole sen kummempaa kuin Lego-palikoilla.

Vaikka laatikoista olisi tehty Owomo-kansilla vuode, penkki, pöytä, baaritiski, keittiö, remonttimiehen työtaso tai muuta mielikuvituksellista, laatikkojen sisällä pystyy silti säilyttämään kaikenlaisia tavaroita.

Esimerkiksi kymmenestä kannesta ja kymmenestä eurolaatikosta saa valmistajan mukaan tehtyä helposti 2,05 x 1,25 metrin kokoisen makuutilan muun muassa Ford Transitiin, Mercedes-Benz Sprinteriin ja Volkswagen Crafteriin.

”Peruskannen” pituus on noin 65, leveys 45 ja korkeus 1,8 senttimetriä, painoa on 2,95 kiloa. Myynnissä on myös pienempiä paloja sekä tukiratkaisu nojallisten istumien tekemiseen.

Ympäristösyistä kansia ei ole maalattu eikä käsitelty millään aineilla, ja ne kuluvat ja naarmuuntuvat käytössä. Pöytäliinaa, patjaa, pehmusteita ja muuta kyllä tarvitaan, jos ei ihan näin pelkistettyä kalustusta sitten halua. Owomo myy kansia verkkokaupassaan, mutta eurolaatikoita pitää hankkia muualta.

Kuvat: Owomo

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *