Kokkauspiste vetokoukkuun ja menoksi

Jos Mfi camperlife -yrityksen Bbox-BulliEdition on lähinnä vetokoukussa vedettävä kaappi, jenkkifirma Ushi Outdoorsin tuote on lähinnä pyörillä kulkeva kokkauspiste.

Ushi tuo hieman helpotusta ruokahuoltoon leiriydyttäessä. Eipä sitten juuri muuta, mutta se ei ole tämän tuotteen tarkoituskaan.

Alumiinisesta vaunusta tulee hieman mieleen tavallinen retkivaunu, josta ei ole jätetty jäljelle pyörien päällä vedettäväksi kuin takaosassa oleva ulkokeittiö.

Ushiin voi kuitenkin koota keittiötarvikkeet aina valmiiksi mukaan otettavaksi, ja siisti kokkauspiste kulkee mukana.

Varustelun Ushi päätti hiljattain jättääkin ostajalle. Mukana ei tule esimerkiksi minkäänlaista liettä, mutta kannettavat liedet tai retkikeittimet eivät paljoa maksa.

Vaunussa on paikka kannettavalle jääkaappilaatikolle. Paikka löytyy myös akulle, josta saa virtaa myös työpisteen valoihin.

Erillisiä lokeroita on myös muille reissuun otettaville tavaroille.

Ruokailua varten Ushi-vaunussa mahtuu kuljettamaan retkipöydän ja -tuolit. Vaunussa on myös pieni kattoteline, johon saa esimerkiksi joitakin harrastusvälineitä.

Vaunun erittäin pienen koon vuoksi katolla ei ole mahdollista yöpyä kattoteltassa, joten yöpyminen on hoidettava tavallisessa teltassa tai sitten vetoauton katolle asennettavassa kattoteltassa.

Pieni koko tuo mukanaan monia huonoja puolia, mutta vaunun varastointi sentään onnistuu pienessäkin autotallissa. Pituutta itse vaunulla on 1,4 metriä, leveyttä 1,75 metriä ja korkeutta 1,5 metriä. Ushi myy vaunua USA:ssa 9960 dollarilla eli noin 9100 eurolla.

Kuvat: Ushi Outdoors

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *