Pienemmille retkeilyautoille tarkoitettu Dometic-etuteltta

Dometicin ilmatäytteinen Club AIR Pro DA on vapaasti seisova drive-away-etuteltta, jonka voi helposti irrottaa ajoneuvosta ja jättää retkipaikalle siksi aikaa, kun lähdetään tutkailemaan leirintäalueen lähialuetta.

Vahvasta kankaasta valmistettu uutuus on tehty kestämään erilaisia sääolosuhteita, mutta käyttöohjeen mukaan etuteltta ei kuitenkaan sovellu hyvin voimakkaaseen tuuleen tai lumisateeseen.

Club-etutelttaan voi liittää laajan valikoiman lisävarusteita, kuten nukkumatilaa kasvattavia lisäosia, hyttysiltä suojaavat verkkopaneelit ja lisäsuojaa antavat aurinkosuojat.

Hyvän paikan saaminen teltalle ei aina ole helppoa kaikissa leiripaikoissa, mutta Dometic Club AIR Pro DA:n manuaalissa ohjeistetaan paikan valitsemiseen seuraavalla tavalla:

Valitse tasainen, tuulelta suojassa oleva paikka: 1. Käytä tarvittaessa tuulisuojaa. 2. Valitse varjoinen paikka, jotta UV-säteily ei saa kangasta ikääntymään. 3. Vältä pystyttämistä puiden alle, koska putoavat oksat, pihka jne. voivat vahingoittaa tuotetta. 4. Poista paikasta terävät kivet ja roskat, jotka voivat vahingoittaa pohjakangasta. 5. Pystytä teltta niin, että ovet ovat suojan puolella.

Club AIR Pro DA on 2,6 metriä leveä, 2,4 metriä syvä ja painoa on 27,4 kiloa. Valmistajan suositushinta on 1 375 euroa.

Keskustelu

  1. Normaali etuteltta lienee 1/4 tuosta. Miksi kaikki on niin suurta, suhteellisuuden taju kadoksissa tai sitten vaikka itse olenkin karavaanari niin suurin osa on liian mukavuudenhaluisia ja heidän pitäisi omistaa mökki ja olla poissa teiden päältä.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.