Thule Tepui -kattoteltoissa yöpyy 2–4 retkeilijää auton katolla

Thule Group osti vasta 10 vuotta sitten perustetun kalifornialaisen Tepui Outdoors -yrityksen noin kaksi vuotta sitten kasvattaakseen lifestyle-valikoimaansa. Vähitellen Thule-nimi on ilmestynyt myös Tepuin perinteisiin kattotelttoihin.

Suomessa Kaha on ottanut kolme Tempui Explorer -sarjan telttamallia valikoimaansa, jossa on mallit kahdelle, kolmelle tai neljälle nukkujalle. Thule Tepui -kattoteltat soveltuvat valmistajan mukaan käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa.

Kokonaan avattavat verkkokangaspaneelit mahdollistavat telttojen tehokkaan tuuletuksen. Tepui-telttojen luvataan olevan UV-säteilyn kestäviä ja homehtumattomia. Teltoissa on hyttysverkot ja mukana tulee vaahtomuovipatja. Neljä suurta sisätaskua pitävät teltoissa tavarat järjestyksessä.

Kahdelle nukkujalle tarkoitetun Tepui Explorer Ayer -mallin painorajoitus on 182 kiloa. Värivaihtoehdot ovat harmaa ja sininen. Tepui Explorer Kukenam -malliin mahtuu kolme nukkujaa. Harmaana ja oliivinvärisenä saatavan teltan painorajoitus on 272 kiloa.

Sivuseinillä varustetusta Tepui Explorer Autana -mallista on versiot sekä kolmelle että neljälle nukkujalle. Autanan painorajoitus kolmen hengen teltassa on 272 kiloa, neljän hengen teltassa 295 kiloa.

Lisävarusteena on myynnissä muun muassa kondensaatiomatto, joka parantaa ilmanvaihtoa patjan alla ja estää kosteuden kertymisen patjan alapintaan.

Autokohtaiset telttasoveltuvuudet ja hyväksytyt kattotelinetyypit selviävät oppaasta.

Tepui Explorer Kukenam -malliin mahtuu kolme nukkujaa. Teltta painaa 60 kiloa.
Autana-mallissa myös teltan oviaukko on kunnolla suojassa.

Lähde: Oy Kaha Ab