Truma toi magneetilla kiinnittyvän akun kylmälaukkunsa kylkeen

Baijerilainen perheyritys Truma lanseerasi runsas vuosi sitten vankan Truma Cooler -kompressorikylmälaukkujen malliston, joka viime vuonna ehdittiin jo palkita muun muassa Red Dot- ja European Innovation Award -palkinnoilla.

Tänä vuonna Truma Coolerin menestys on jatkunut. Litiumioni-akkupaketin Truma Cooler -kylmälaukkujen kylkeen magneetilla näppärästi kytkevä BatteryPack palkittiin kokonaisratkaisut/lisävarusteet-sarjassa European Innovation Award 2022 -tunnustuksella.

Sähkökäyttöiset Truma Coolerit toimivat jääkaappina ja haluttaessa myös pakastimena. Kaikkiin kahdeksaan erikokoiseen (30–104 litraa) Coooler-kylmälaukkuun lisätuotteeksi sopiva BatteryPack tuo lisää omavaraisuutta retkeilijöille.

1,65 kiloa painava BatteryPack riittää pitämään juomat ja ruuat kylmänä jopa 18 tunnin ajan silloinkin kun virtaa ei ole saatavissa kylmälaukulle esimerkiksi tavallisesta 230 voltin pistorasiasta tai auton akusta. Truma Cooler BatteryPack tarvitsee noin 6 tuntia latautuakseen täyteen.

Caravan-lehti oli mukana European Innovation Award -palkinnot myöntäneessä raadissa. Caravan-alan parhaat innovaatiot palkittiin kaikkiaan 16 kategoriassa, ja lisää niistä on luettavissa helmikuussa ilmestyneessä Caravan-lehden numerossa 2/2022.