Vielä ehdit hakea mielenkiintoista kesätyötä: haussa kotimaan kohteiden kiertäjä

Best-Caravan etsii työpaikkailmoituksessa ”Tietäjää” kiertämään huippuvarustellulla matkailuautolla Suomea sekä inspiroimaan muita löytämillään matkailuhelmillä.

Haussa olevan Tietäjän työtehtävänä on elää tien päällä ja kiertää matkailuautolla Suomea kaksi kuukautta sekä raportoida sosiaalisessa mediassa kotimaan parhaista matkakohteista. Matkan voi taittaa myös kaverin kanssa, sillä tietäjälle tarjotusta matkailuautosta löytyy nukkumapaikat kahdelle hengelle.

Sen lisäksi, että tietäjäksi valittu henkilö saa huikean kesäelämyksen, maksetaan pestistä myös kunnollista palkkiota. Hakija voi määritellä palkkiotoiveensa itse.

– Matkailuautoilu on todella noussut trendiksi korona-aikana nuortenkin keskuudessa. Ajoneuvojen myynnin perusteella näyttää siltä, että tuleva kesä voi olla kuumin matkailuautokesä ikinä. Samalla suomalaiset kaipaavat uusia tuntemattomia helmiä matkakohteiksi, ja tähän haluamme tarjota inspiraatiota. Tietäjä-rekryllä voimme tarjota kaikille matkailijoille menovinkkejä ja jollekulle ihan huikean kesäelämyksen, kertoo Best-Caravanin markkinointijohtaja Tuomas Salminen.

Tietäjältä odotetaan visuaalista silmää

Tietäjä-kesätyö on osa Best Caravanin kampanjaa, jossa kootaan kotimaanmatkailijoiden avulla Suomen matkailun helmiä, parhaita ruoka-annoksia ja hienoimpia maisemia kartalle. Tietäjät-sivustolla kuka tahansa voi vinkata suosikkikohteensa lisättäväksi palveluun.

Tietäjäksi valitun tai valittujen henkilöiden tehtävänä on muun muassa kiertää vinkattujen kohteiden perässä, etsiä uusia helmiä ja kokea kesäisen Suomen tarjoamat elämykset parhaista auringonlaskuista hienoimpiin nähtävyyksiin.

Suomen parhaan kesätyön hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, omaa kuvauskalustoa ja julkista Instagram-tiliä. Lisäksi Tietäjällä on hyvä olla luovaa silmää, sosiaalisen median taitoja sekä intohimoa matkailuun ja uuden löytämiseen.

– Etsinnässä on ennen kaikkea visuaalinen tietäjä, joka navigoi sujuvasti sekä tien päällä että somessa. Valittu henkilö saa kunniatehtävän kertoa kaikille, kuinka upea paikka Suomi on, Salminen jatkaa.

Tietäjä-rekry on avoinna kesäkuun ensimmäiseen päivään saakka, ja sen hakuilmoitus löytyy täältä.

Kuva: Sami Lensu

Keskustelu

  1. Ajokilometrejä kotimaassa ja skandinaviassa yli 3 mil km ja suurimäärä lomakyliä koluttu vuodesta 1977.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.