Kanadalainen matkailuvaunuvalmistaja tarjoaa ilmaiset yöpymiset omalla leirintäalueellaan – kunhan sinulla on heidän valmistamansa vaunu

Droplet Trailer -yritys suunnittelee, valmistaa ja vuokraa kahden hengen retkivaunuja Burnabyssa Vancouverin pohjoispuolella Kanadassa.

Yritys myös tukee ja rakentaa Droplet-vaunuilijoiden yhteisöä. Samanhenkisten yhteisöllisyyttä edistää myös hiljattain aloitettu leirintäalue, jonne kaikki Droplet-vaunun ostaneet voivat varata netin kautta ilmaisia yöpymisiä. Alueelle ovat tervetulleita myös muut kuin Dropletin omistajat, mutta heiltä veloitetaan yöpymisestä noin 26 euroa.

Ensimmäinen Droplet-leirintäalue sijaitsee suurella maatilakiinteistöllä Brittiläisessä Kolumbiassa Lillooetissa. Puron varrella sijaitseva leiripaikka on erämainen. Tekemistä löytyy ainakin kalastuksesta, vaeltamisesta, maastopyöräilystä ja talvella lumikenkäilystä ja hiihdosta kiinnostuneille. Leirintäalue on pelkistetty, mutta tarjolla on muun muassa vesipiste, vessa ja terassi – sekä ennen kaikkea puhdasta luontoa.

Dropletin perustajan ujostelemattoman isona haaveena olisi, että jonain päivänä Droplet-leirintäalueita olisi sen verran paljon, että pelkästään niissä yöpyen pystyisi matkaamaan läpi Pohjois-Amerikan. Sellainen ei toki edellyttäisi valtavaa määrää oikeasti omia leirintäalueita, vaan voisi hoitua osin myös yhteistyösopimuksilla muiden leirintäalueiden kanssa.

Kuvat: Droplet

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *