Kouvolaan tulee uudentyyppinen majoitus- ja matkailukohde

Kouvolan Käyrälammen rantaan nousee vuoden 2022 aikana resort-kokonaisuus, joka muodostuu muun muassa villoista, huviloista, leirintäalueesta, ravintolapalveluista, huvipuistosta ja vesipuistosta.

Niin perheille kuin kansainvälisille matkailijoille suunnattu Tykkimäki Resort on Kymen Seudun Osuuskaupan (KSO) käynnistämä hanke.

– Kymenlaakson ja sen lähialueen matkailuympäristö koostuu useasta mielenkiintoisesta kohteesta, kuten KymiRingistä, Repoveden kansallispuistosta, Tykkimäen huvipuistosta sekä merellisistä kohteista eteläisessä Kymenlaaksossa. Nyt investoitava resort-kokonaisuus täydentää matkailutarjontaa ja tuo alueelle vetovoimaisen matkailukohteen, kertoo tiedotteessa KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Resort auki ympärivuotisesti

Tykkimäki Resortin majoitusalue muodostuu villoista, luksusta tarjoavista huviloista, kokoustiloista, luksustelttailusta sekä camping-alueesta. Vuodepaikkoja alueelle tulee noin 200 ja näiden lisäksi camping-alueelle voidaan majoittaa noin 300 matkailijaa. Alueelle rakentuu myös saunamaailma, ravintola ja aktiviteettialue.

Vesipuisto Aquapark sijaitsee resortin välittömässä läheisyydessä ja Tykkimäen huvipuiston puolelle pääsee alueet yhdistävän kulkusillan kautta.

Huviloiden katetut terassit, kaasugrillit, kaminatakat, saunat ja lämmitetyt ulkoporealtaat kuuluvat vakiovarusteisiin. Joka huvilasta on suora näköyhteys järvimaisemaan.

Glamour Camping eli Glamping tuo luksusta lomailuun. Glamping-teltat on varusteltu laadukkailla sängyillä, minijääkaapeilla ja pienellä oleskelutilalla. Jokaisen teltan ulkopuolelta löytyy erillinen wc- ja suihkualue, joka on majoittujien henkilökohtaisessa käytössä. Teltassa voi majoittua yksin tai kahdestaan.

Karavaanaripaikoille terassit

Leirintäalueella kaikki matkailuauto ja -vaunupaikat sekä telttapaikat ovat sähköistetyt. Karavaareille rakennetaan lisäksi jokaiselle asfaltoidulle paikalle omat terassit.

Resort-alueen saunamaailma muodostuu panoraamasaunoista, savusaunasta sekä Käyrälammen päälle rakennettavasta kelluvasta saunasta. Jokaisesta panoraamasaunasta on suora näköyhteys järvimaisemaan, ja lisärentoutumista tarjoavat saunojen terasseille sijoitetut porealtaat.

Tykkimäki Resort -hankkeen osana Tykkimäen Huvipuisto, Aquapark ja Actionpark siirtyvät kokonaisuudessaan KSO:n omistukseen.

Lähde: Kymen Seudun Osuuskauppaa

Keskustelu

  1. Eila Tamminen

    Wautsi,odotamme innolla valmistumista,mä innostuin kun sivunne täst paljastui,et en penkil meinannut pysyä,tulemme ehdottomasti sen tutkimaan ja nauttimaan,vaikka meil on asuntoauto ja kaksi villakoiraa olemme halukkaita kokemaan luxsusmökeistä pienimmän,minä en pidä isoista tiloista,mut kokea haluan jokatapauksessa,niin pal ku ehdimme…Onnea Etukäteen Tulevalle Teille siellä ja minulle ja miehelleni ja koiramme jotka ovat meidän ainoat lapsemme,ovatko he myös Tervetulleita???? se ratkasee kyllä meidän reissut koska he on aina meidän mukanamme,eli sit jos ei koiramme ole tervetulleita,niin sit muuttuu mun ajatusmaailma meidän Luxsus kokemisesta,mihinkään emme lähde ilman villiksiämme…Mut ihana odottaa luxus Caravanaluetta,muistakaa mökeissä et pieni on tunnelmallisempi,eli toivon myös kahdenhengen luxsusta pikkumökkeihin,tuleehan niitä,joohan !!!!!???? Onnittelut

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.