Caravanlandia laajentaa toimintaansa matkailuajoneuvoista käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kauppaan

Matkailuautojen ja -vaunujen erikoisliike Caravanlandia Oy käynnistää marraskuussa myös käytettyjen henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen kaupan.

– Tämä on luonnollinen laajennus matkailuajoneuvojen myynnin rinnalle, ja se auttaa vahvistamaan asemaamme autokaupan alalla. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita vaihtoehtoja niin matkailuajoneuvoissa kuin käytetyissä henkilöautoissakin. Lempäälän Ideaparkin alue on koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen autokaupan keskittymä, josta meidänkin on hyvä aloittaa uuden liiketoiminnan rakentaminen jo hyvin toimivan matkailuajoneuvokaupan rinnalle, toimitusjohtaja Mikko Sinisalo sanoo tiedotteessa.

Caravanlandian Lempäälän toimipisteestä tulee käytettyjen henkilöautojen kaupan keskus, ja se tarjoaa laajan matkailuajoneuvojen valikoiman lisäksi myös henkilöautoja sekä hyötyajoneuvoja. Myös Kokkolan toimipisteestä tulee jatkossa löytymään matkailuajoneuvojen lisäksi henkilöautoja. Caravanlandia sanoo tavoittelevansa käytettyjen henkilö- ja hyötyajoneuvojen kaupasta tulevaisuudessa merkittävää liiketoiminta-aluetta.

Caravanlandian mukaan muutos tukee myös matkailuajoneuvokauppaa ja siinä jatketaan strategian mukaista kasvusuunnitelmaa. Yritys ilmoittaa tavoitteekseen nousta Suomen suurimmaksi käytettyjen matkailuajoneuvojen jälleenmyyjäksi vuoden 2023 aikana.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *