Caravanlandia saa uuden toimitusjohtajan

Caravanlandia Oy:n hallitus on nimittänyt Mikko Sinisalon yhtiön toimitusjohtajaksi 10.1.2022 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja ja yksi pääomistajista, Antti Tokola, jatkaa yhtiön hallituksessa ja vastaa jatkossa liiketoiminnan kehittämisestä.

Mikko Sinisalo on toiminut pitkään Yamaha Motor Europe -yhtiössä, viimeksi Suomen ja Baltian yksikössä vastaten Yamaha Marine -divisioonan toiminnasta. Aiemmin hän on vastannut Vehon edustamien merkkien myynnistä ja markkinoinnista, ja myös toiminut markkinointipäällikkönä Toyotalla.

– Caravanlandiaan siirtyminen on hyppy uudenlaiseen teillä liikkumisen maailmaan. Uskon, että taustani niin ajoneuvojen kuin veneiden parissa antavat hyvää työkalustoa ja lisäarvoa myös Caravanlandian palvelujen ja toiminnan kehittämisessä, Sinisalo sanoo Caravanlandian tiedotteessa.

Caravanlandian Antti Tokola (vas) ja tammikuussa aloittava toimitusjohtaja Mikko Sinisalo vievät yritystä vahvan kasvun tielle.

– Ensi vuoden helmikuussa avaamme uuden toimipisteen Lempäälään, mikä tuo meidän palvelumme vahvasti myös Etelä-Suomeen, sanoo yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Antti Tokola.

– Yhtiö hakee tulevina vuosina vahvaa kasvua ja asiakastyytyväisyyden edelleen kehittämistä. Tämän toteutumiseen tarvitsemme lisää huipputekijöitä, joilla se toteutetaan.

Kesäkuussa Caravanlandia jo laajensi yrityksen omistajapohjaa osakekaupalla. Entiset omistajat säilyttivät edelleen pääomistajuuden.

Vuonna 2005 perustetun Caravanlandian kotipaikka on Kokkola. Yrityksen edustamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Bürstner, Dethleffs, Hymer ja Sunlight. Lokakuussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli yli 27 miljoonaa euroa.