Eriba Touring -vaunuihin lisää värivaihtoehtoja ja kaksi uutta pohjaratkaisua

Saksalaisen Eriban Touring-matkailuvaunumallit pysyvät vuosikymmenestä toiseen retroilmeelleen uskollisena, mutta saavat myös jotain uutta lähes joka vuosi.

Nyt uutta tuovat kolme eriväristä Eriba Touring Color Edition -versiota. Niiden ulkovärit ovat keltainen, punainen ja sininen (Nugget Gold, Tango Red ja Harbour Blue), joilla Eriban mukaan ”Touringin retroilme yhdistyy moderneihin korostusväreihin”. Kaksisävyisessä tyylissä alaosa pysyy värillisenä ja vaunun ylempi puolisko valkoisena.

Color Edition -mallien värikäs ilme jatkuu myös matkailuvaunujen sisällä. Jokaista kolmea ulkovärivaihtoehtoa täydentää niille värisovitettu sisustuksen viimeistely – myös lisävarusteissa kuten markiisissa sekä värien kanssa yhteensopivissa pyyhkeissä, peitoissa ja tyynyissä.

Kaksi 600-sarjalaista

Touring-valikoima täydentyy Touring 630- ja Touring 642 -pohjaratkaisuilla. Vaunujen kokonaispituus on 646, leveys 219 ja korkeus 227/238 senttimetriä. Sisällä pituutta on 511, leveyttä 210 ja korkeutta 195 senttimetriä. Teknisesti sallittu kokonaismassa on 1400 kiloa, joka on nostettavissa 1500 tai 1600 kiloon.

Vakiona kumpikin vaihtoehto tarjoaa makuupaikat kolmelle karavaanarille. Lisävarusteena on saatavissa nostettava katto, joka tarjoaa molempiin uutuuksiin lisävuoteen (200 x 138 cm), ja näin lisää makuupaikkojen määrän jopa viiteen.

Eriba Touring 642:n takaosan täyttää pitkittäinen parivuode, jonka koko on 200/210 x 205 senttimetriä. Touring 630:ssa on puolestaan poikittainen parivuode (155 x 205 cm).

Kun ponnahduskatto on suljettuna, kokonaiskorkeus on 226 cm, ja kun katto avataan, sisällä on korkeutta 195 senttimetriä. Nostettava katto lisää vaunun painoa 35 kiloa.

Uusien Touring-vaunujen vakiovarustelua ovat muun muassa molemmilta reunoilta avautuva 133 litran kompressorijääkaappi, Truma Combi 4 -lämmitin ja vedenlämmitin (10 litraa), 95 Ah:n hupiakku ja 45 litran tuorevesisäiliö. Sänkyjen alla on tilavat säilytystilat isojen matkatavaroiden kuljettamiseen.

Eriban Touring Color Edition -erikoisversioita on saatavana aina kompaktista Eriba Touring 310:stä tilavampaan Touring 642 -vaihtoehtoon asti.

Lähde ja kuvat: Hymer/Eriba

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *