Estate-vaunu on Kabe Classicin retrohenkinen seuraajamalli

Kaben mallivuodelle 2022 esittelemä uusi Estate-vaunumallisto on suositun, jo kymmenen vuotta markkinoilla olleen Classic-malliston täysin uusittu seuraaja.

Nuoremmalle kohderyhmälle suunnatussa Estate-mallistossa on uutta muotoilua sekä sisä- että ulkopuolella. Eri kokoisten lastenhuonemallien lisäksi mallistossa on myös pienempiä ja hieman kevyempiä vaunuja.

Estaten ulkopuoli on sileää peltiä ja ikkunankehykset mustat. Estate-vaunujen valmistuksessa aiempaa suurempi osa tuotannosta tapahtuu Kaben omassa tuotantolaitoksessa Tenhultissa.

Sisustuksen muotokieleen on saatu inspiraatiota 50-luvun keittiöistä ja niiden kaltevista liukuovista. Keittiössä on suorat astiakaapit. Yläkaappien mattavalkoinen kalvo ja puiset reunalistat luovat tyylikästä kontrastia alakaappien uuteen tummaan puukalvoon.

Estate-mallistossa on kuusi eri kokoa (470, 520, 560, 600, 660 ja 780), kymmenen eri mallia ja 14 erilaista pohjaratkaisua. Vakiona on muun muassa Alden lämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys ja stereot. Estate-vaunuihin on valittavana kaksi erilaista modernia tyynyverhoilua, eli raikkaan vihreä Appleton ja musta Belleville.

Lue lisää Kaben ja muiden matkailuajoneuvovalmistajien uutuuksista syyskuun toisella viikolla ilmestyvän Caravan-lehden 5/2021 suuresta mallivuosi 2022 -katsauksesta.