Fendt vei konseptinsa maaliin asti – ja hieno etätyötä ja vapaa-aikaa yhdistelevä vaunu siitä tulikin

Syksyllä 2023 Fendt-Caravan esitteli Live-Work-Connect-konseptiansa, joka sai erittäin kiinnostuneen vastaanoton muun muassa massiivisilla Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla. Konseptissa Fendt pyrki luomaan saumattoman yhteyden työn, vapaa-ajan ja matkustamisen välille.

Fendt nappasi konseptillaan yhden arvostetuista European Innovation Awards 2024 -innovaatiopalkinnoista (kategoriassa technology/connectivity).

Fendt päätti ripeästi viimeistellä konseptinsa valmiiksi tuotteeksi asti. Tuloksena on nyt nähtävissä matkailuvaunu nimeltä ”Fendt Apero #connect”.

Apero #connect perustuu Fendt Apero 495 SFB -matkailuvaunumalliin. Kokonaispituus on 7,22, leveys 2,32 ja sisäkorkeus 1,98 metriä. Kokonaismassa on 2000 kiloa.

Sen verran ”työvaunun” kalustus taitettavine kirjoituspöytineen vie tilaa, että neljän sijasta Fendt Apero #connectissa on varsinaiset makuupaikat vain kahdelle aikuiselle ranskalaisessa parivuoteessa.

Keittiön varustukseen kuuluvat muun muassa 154 litran kompressorijääkaappi ja 3-liekkinen liesi. Tuorevesisäiliö on 45-litrainen. Vaunun vakiovarusteisiin kuuluu myös nettireititin (wifi+5G).

Monipuolinen vaunu mahdollistaa liikkuvan työnteon etätoimistotilassa, mutta toimistomaisuutta saadaan helposti myös pois silmistä, kun halutaan vaihtaa vapaalle ja nauttia matkailusta.

Epäilemättä Apero #connect toimii kotonakin pihalla tai vaikka puutarhassa etätyöläisen pätevänä tilana mutta majoitusmahdollisuuksineen tarvittaessa myös vierasasuntona.

Kuvat: Fendt

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *