Helposti muunneltava Challenger Sunset Edition on raikas ja oivaltava retkeilyautouutuus

Ranskalainen Trigano Group -konserni on julkistanut sekä Challenger- että Chausson-brändiensä valikoimaan uudet retkeilyautomallit.

Käytännössä samanlaiset Chausson Golden Line- ja Challenger Sunset Edition -mallit eroavat muun muassa ulkoisesti vain hieman teippauksiltaan.

Suomessa edetään Challenger-brändillä, ja viime vuonna merkkiä ensirekisteröitiin Suomessa 95 kappaletta. Sillä Challenger oli matkailuautojen kolmossijalla kärjessä olleiden Sunlightin ja Adrian jälkeen.

Challenger Sunset Edition on suunnattu nuoremmille reissaajille, ja tulee sijoittumaan hinnoittelultaan Challengerin malliston edullisimpaan päähän.

Sunset Edition on tehty 5,41 metriä pitkän (eli lyhyen) Fiat Ducaton koriin. Moottori on 140-hevosvoimainen. Perusversio mahdollistaa 750 kilon hyötykuorman.

Pieneen keittiölohkoon on mahdutettu muun muassa 70 litran jääkaappi. Taitettava pöytä voidaan irrottaa paikaltaan.

Suihku ja wc-istuin ovat yhteisessä pienessä tilassa, ja saatavissa on myös ulkosuihku.

Challenger Sunset Edition on tarkoitettu korkeintaan kahden henkilön reissuihin, ja myös yksin harrastuksissaan reissaavia on mietitty ratkaisuissa.

Retkeilyauton takaosa on joustavasti hyödynnettävissä oleskeluun, nukkumiseen sekä tavaroiden kuljetukseen ja säilytykseen.

Halutessaan autoa voi omien tarpeiden mukaan täydentää kolmella valmiilla kokonaisuudella – toimisto-, seikkailu tai mukavuuskokoonpanoilla. Ne sisältävät kutakin käyttötarkoitusta parantavaa lisävarustelua, ja niitä voi hankkia myöhemminkin jälkiasennuksena.

Kuvat: Trigano Group/Challenger

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *