Hymerin Free S Blue Evolution nyt myös etuveto-Mercedeksenä

Hymer on esitellyt nostokattoisesta Free S -retkeilyautosta Blue Evolution -erikoisversion, jonka korina on nyt ensimmäisen kerran etuvetoinen Mercedes-Benz Sprinter.

Blue Evolution on Hymerin erikoisvarusteltu retkeilyautomallisto. Hymerin mukaan urheilullinen retkeilyauto tekee vaikutuksen kirkkaan sinisellä Capri Blue -ulkovärillään, erinomaisella ajomukavuudellaan ja lukuisilla hienostuneilla yksityiskohdillaan.

Seikkailuhenkisen Hymer Free S Blue Evolution -erikoismallin vakiovarustukseen kuuluu muun muassa 9-portainen automaattivaihteisto, sähköinen seisontajarru ja peruutuskamera, jotka toimivat yhdessä ajoa avustavien järjestelmien kanssa.

10-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Mercedes-Benzin MBUX-multimediajärjestelmä ei jätä mitään toivomisen varaa sisäänrakennetun infotainmentin, navigoinnin ja viestinnän suhteen.

Retkeilyauton sisustuksessa on viimeisteltyjä yksityiskohtia, vaaleat kaluteet ja valkoiset kaappien ovet.

Mustan nostokaton alla oleva parivuode on varustettu Hymerin Comfort-nukkumisjärjestelmällä. Auton takaosassa olevan poikittaisen parivuoteen ansiosta Free S:ssä on (kesäaikaan) neljä vuodepaikkaa.

Sprinter-korisessa Hymer Free S Blue Evolution -retkeilyautossa on nostokatto.