Ilmatäytteinen kattoteltta soveltuu myös pienemmillä autoilla matkaileville

Hollantilainen Fjordsen-yritys on lähtenyt näyttävästi mukaan suosiotaan pikkuhiljaa kasvattavien autojen kattotelttojen markkinoille.

Näyttävyydestä pitää huolen osaltaan telttakankaiden design, joista on Fjordsen XL -malliin valittavissa 13 erilaista optiota. On perinteisen hillittyjä, kuten musta ja harmaa, mutta myös hillittömiä värejä ja kuvioita, kuten ”KukkaisVoima” ja ”KatuTaide”.

XL:n lattian mitat ovat 2,20 x 2,20 metriä, katon sisäkorkeus on 1,30 metriä. Seinät pullistelevat mukavasti ulospäin tuoden osaltaan lisää tilaa muun muassa nukkujien kyynärpäille. Katolla pitäisi mahtua nukkumaan samanaikaisesti jopa kaksi aikuista ja pari lasta.

Taittuva lattia auttaa saamaan teltan siistiksi, noin 60 kilogrammaa painavaksi kuljetuspaketiksi. Auton katolla kuljetusmoodissa XL on suojassa sateelta.

Teltan saa pystytettyä käyttövalmiiksi mukana tulevalla pumpulla noin kolmessa minuutissa. Fjordsen XL:n mukana ei tule patjoja, joten ne jokainen joutuu hankkimaan oman makunsa mukaan.

Fjordsen XL soveltuu lukuisten erityyppisten automallien katolle ja myös monen avolava-auton lavalle. Fjordsen on listannut automalleja sallittuine kattopainoineen, josta tuotteen turvallista yhteensopivuutta oman auton kanssa voi yrittää tarkastaa ennen ostoa. Listattuna on monien suosittujen isompien autojen lisäksi myös pieniä automalleja, kuten Nissan Micra, Volkswagen Polo ja Mini Cooper.

Fjordsen XL maksaa perinteisemmillä ja pelkistetyimmillä kuoseilla noin 2650 euroa, esimerkiksi kukka- ja maastokuvioinneilla noin 300 euroa enemmän. Toimituskulut Suomeen ovat 95 euroa, ja toimitukset pitäisi alkaa huhtikuun lopussa.

Keskustelu

  1. Peter Roselius

    Pakko saada!

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.