Jos sama tuote venyy sekä vaunuksi että matkailukoriksi avolava-autoon, onhan siinä joustavuutta viety pitkälle

Saksalainen ICC Offroad -yritys on jo muutaman vuoden viritellyt mielenkiintoista ja monitoimista FlexCamp-nimistä ratkaisuaan reissaajien vaihteleviin tarpeisiin.

ICC Offroad on tuotteensa kanssa patentointia myöten päässyt jo melko pitkälle parin vuoden kehitystyön aikana. Yritys kertoo kehitystiimin sisällä tapahtuneen traagisen kuoleman hidastaneen FlexCampin saamista valmiiksi. ICC Offroad pitää kuitenkin mahdollisena saada valmis tuote esiteltäväksi vielä tämän vuoden aikana.

FlexCampin joustavuus on sitä, että pitkälti sama tuote pitäisi periaatteessa pystyä asentamaan matkailukoriksi pick-up-autojen lavalle ja ehkä jopa jonkun pakettiauton alustalle tai sitten ottaa käyttöön matkailuvaununa trailerin päälle nostettuna.

Tuote tehdään kestämään höykytystä huonoilla teillä ja maastossa, off-road kun on ICC Offroadin agendalla yrityksen nimeä myöten. Kokemusta ja osaamista yritykseltä kyllä löytyy, aina järeistä Unimog-maastokuorma-autoista rakennetuista matkailuautoista lähtien.

FlexCamp on kuljetuksessa kompakti paketti, mutta leirissä avattuna se saa lisää mittaa niin vaaka- kuin pystysuuntaan. Tienpäällä FlexCampin korkeus on 200 senttimetriä mutta avattuna 304 senttimetriä. Leveys puolestaan kasvaa 204 sentistä avattuna 334 senttiin.

Tilat on mitoitettu enintään neljälle reissaajalle. Parivuoteen koko on 200 x 140 senttimetriä. Lisäksi ruokailutilaan saadaan tehtyä toinen, vähän ahtaampi vuode kahdelle (200 x 120 cm).

Keittiötä pystyy käyttämään niin sisältä kuin pienen temppuilun jälkeen myös ulkoa. Varustukseen kuuluvat muun muassa 50 litran jääkaappipakastin, Dometicin 2-liekkinen kaasuliesi sekä pesuallas. Tuorevesisäiliö on 75-litrainen. Varusteluun kuuluvat myös esimerkiksi 160 Ah:n hupiakku, Truma Combi sekä optiona aurinkopaneeli.

Lähde ja kuvat: ICC Offroad