Kaben huippumalleihin kaksivyöhykkeinen lattialämmitys

Kabe on tuomassa Imperial-sarjan matkailuautoihinsa ja -vaunuihinsa maailmalaajuisesti ainutlaatuiseksi markkinoimansa lämmitysinnovaation.

– Kaben vesikiertoista lattialämmitysjärjestelmää voidaan ohjata erikseen Kaben AGS II Pro -järjestelmällä, ja nyt lämpöä voidaan myös säätää kahdella eri vyöhykkeellä ja valita tarvittaessa asunto-osan etu- ja takaosaan eri lämpötilat, kertoo Kaben tekninen johtaja ja varatoimitusjohtaja Mikael Blomqvist.

Vyöhykelämmitys lisää asuinmukavuutta ja parantaa yksilöllistä viihtyvyyttä. Lämpötilaa voidaan esimerkiksi nostaa vain matkailuauton etuosassa, istuinryhmässä ja ohjaamossa. Blomqvist uskoo, että näistä ominaisuuksista on paljon hyötyä erityisesti talvikäytössä.

– Matkailuajoneuvon vessan lämmitys on kytketty lattialämmityksen paluusilmukkaan, joten sisäilma on aina miellyttävä riippumatta kahdelle erilliselle lämmitysvyöhykkeelle tehdyistä valinnoista.

Kabe on kehitellyt vyöhykelämmityksen yhteistyössä Alden kanssa, ja mallivuodesta 2021 alkaen järjestelmä on vakiovarusteena kaikissa Kaben Imperial-sarjan matkailuautoissa ja -vaunuissa.