LMC:n Tourer-mallisto täydentyi kahdella parivuodemallilla

Keväällä esiteltyyn LMC:n Tourer-matkailuautomallistoon on tullut erillisvuoteellisten mallien rinnalle parivuoteelliset 630- ja 720-mallit, ja mallistossa on nyt kahdeksan pohjaratkaisua.

Saksalaisvalmistaja on pyrkinyt Tourer-malliston suunnittelussa asunto-osan keveyteen ja sen myötä auton suurempi kantavuus.

Malliston lanseeraus alkoi 6,99-metrisellä 660-erillisvuodemallilla ja 7,37-metrisellä 730-erillisvuodemallilla. Nyt nämä takatallilliset mallit ovat saaneet rinnalleen 6,99-metrisen 630:n ja 7,37-metrisen 720:n.

Uudessa 630-mallissa on oikeassa takakulmassa ranskalainen parivuode, kun 720-mallissa on pitkittäinen saarekevuode. Vuoderatkaisun vuoksi näissä malleissa ei ole korkeaa takatavaratilaa.

Kaikista neljästä pohjaratkaisusta on myös nostovuoteellinen malliversio. Lyhyemmissä malleissa nostovuode on mitoitettu vain yhdelle nukkujalle.

2,69 metriä korkeissa perusmalleissa katto on tasainen koko matkalta, mutta nostovuodemalleissa on kattokorotus suunnilleen ajoneuvon puoliväliin saakka.

Kaikissa Tourer-malleissa on iso 132 litran kompressorijääkaappi, lisävarusteena saatavaan Truman talvipakettiin sisältyen nestekiertoinen lattialämmitys ilmakeskuslämmityksen yhteydessä sekä mukavasti säilytystilaa ja kantavuutta matkatavaroille.

Tourer-nostovuodemalleissa vuode yhdistyy linjakkaasti katon ja yläkaappien rakenteisiin.