Rinta-Joupin Autoliike tuo Polar-matkailuvaunut Suomeen

Ruotsalainen Polar on ollut perinteisesti arvostettu vaunumerkki Pohjoismaissa. Ruotsissa se on ollut usein viiden myydyimmän merkin joukossa. Nyt Polar saapuu Suomeen, kun Rinta-Joupin Autoliike ryhtyy maahantuomaan ja myymään Polareja.

– Pohjoisen kylmässä ja ankarassa ilmastossa asioita ei voi tehdä puolittain. Jokainen matkailuvaunu joutuu laajaan laatutestiin, jonka ansiosta voimme taata asiakkaillemme seitsemän vuoden tiiviystakuun, sanoo tiedotteessa Polarin toimitusjohtaja Tony Ekström.

Kaikille Polarin vaunuille tehtävissä tiiviystesteissä vaunu muun muassa altistetaan 36 000 vesilitralle ja myrskytuulille tunnin ajaksi.

Polar on valmistanut vaunuja lähes 60 vuotta. Vaunut rakennetaan suurimmaksi osaksi käsin Doroteassa Pohjois-Ruotsissa. Tehtaalla on oma puusepänverstas. Kalusteet rakennetaan myös paikan päällä, jotta Polar voi valvoa valmistusta ja laatua.

Polareja myyntiin kahdeksalle paikkakunnalle

– Vaunut tulevat esille Turun, Espoon Koskelon, Kokkolan, Jyväskylän, Rovaniemen, Porin, Lempäälän, Tervajoen ja Kempeleen toimipisteisiin. Virallinen ensiesittely tapahtuu Turun Caravan show’ssa 21.-23.4, matkailuajoneuvomyynnin johtaja Heikki Parkkinen sanoo.

Parkkisella on itsellään kokemusta Polarin vaunuista.

– Olen käyttänyt Polarin matkailuvaunuja rinnekeskuksessa useiden talvien aikana. Niissä on hyvä tasainen lämpö. Myös veto-ominaisuuksiin Polar kiinnittää erityistä huomiota, koska se on tärkeä turvallisuusasia.

Keskustelu

  1. Jospa Polarin myynti vihdoinkin ottaisi tuulta alleen täälläkin, nyt isojen siipien alla…

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.