Sunlightilla uusi erikoisvarustelu

Saksalaisvalmistaja Sunlight jatkaa viime vuonna aloittamaansa erikoismallien tarjontaa.

Sunlight juhlisti päättymässä olevalla mallikaudella 15-vuotista olemassaoloaan XV-erikoismalleilla, joiden nimen muodostivat roomalaiset numerot XV eli 15. Juhlapaketti tarjottiin mallivuodella 2020 kaikkiin retkeilyautomalleihin ja puoli-integroituihin T 68- ja T 69 L -malleihin.

Myös tulevalla mallikaudella Sunlight tarjoaa tietyistä malleistaan erikoisvarustellut vaihtoehdot. Adventure Edition -nimellä kulkevan varustepaketin saa kaikkiin retkeilyautoihin, van-sarjaan sekä puoli-integroituihin T 58-, T 68- ja T 69 L -malleihin sekä näiden integroituihin versioihin I 68 ja I 69 L.

Adventure Edition on samantyylinen varustepaketti kuin XV. Sunlightin mukaan seikkailupaketti tarjoaa tyylikkään ja sporttisen ulkoasun, oman sisustustyylinsä ja runsaan vakiovarustuksen, jossa päästään merkittävään hintaetuun, joka on parhaimmillaan jopa 5 800 euroa.

XV-mallien tapaan puoli-integroiduissa ja van-luokan Adventure Edition -malleissa on musta ohjaamo, ja erikoisvarustellut retkeilyautot ovat kokonaan mustia.

Uusi neljän hengen alkovimalli

Sunlightin todellinen mallivuosiuutuus on alle 6-metrinen neljän hengen alkovimalli, missä ohjaamon istuinten yläpuolelle saadaan päiväsaikaan enemmän pääntilaa taittamalla alkovivuode puoliksi ylös. Takana olevalle parivuoteelle kiivetään vaatekaapin alaosaan integroidun portaan avulla. Sunlightin kompaktin A 60 -perhealkovimallin lähtöhinta on alle 48 000 euroa.

Mallivuodesta 2021 alkaen kaikissa Sunlightin matkailuautoissa on vakiona kaksi isofix-kiinnikettä, jotta lastenistuimet voidaan kiinnittää helposti ja turvallisesti. Lisäksi Sunlight on parantanut kaikissa ajoneuvoissaan nukkumismukavuutta vuoteiden uusilla puisilla sälepohjilla, jotka mahdollistavat ilmankierron koko patjan pituudelta.

Kaikissa Sunlightin puoli-integroiduissa malleissa on jatkossa keittiön ikkunan ympärillä uusi epäsuoralla valaistuksella varustettu tausta. Lisäksi Sunlight on uusinut takavuoteiden päädyt uudella yövalaistuksella ja usb-liittimellä.