Toyota Proace City Verso muuntuu moduulilla minuutissa retkeilyautoksi

Toyotan uudesta Proace City Verso -tila-autosta saa tehtyä helposti auton retkeilykäyttöön. Saksalaisen Ququq-yrityksen Campingbox-moduuli on ollut jo muutamia vuosia saatavilla Proace-pakettiautoon, ja nyt sopiva paketti on saatavilla myös Proace City Verso -henkilöautojen mittoihin.

Ququq lisää Proace City Versoon muun muassa pienen keittiömoduulin, pedin ja säilytystilaa reissutarpeisiin yhdessä paketissa. Erikseen on saatavissa kokonaisuuteen sopiva kylmäpoksi. Ququq-moduulin laittaminen paikalleen Proace City Versoon pitäisi hoitua noin minuutissa. Esimerkiksi Toyotan saksalaiset jälleenmyyjät kauppaavat jo tuotetta alkaen 2 390 euron hintaan.

Lisävarustelua voi jatkaa halutessaan lisävarustelulla samoilta jälleenmyyjiltä, sillä samalla Proace City Versolle kaupataan myös ARB Simpson III kattotelttaa noin 1 600 eurolla. Sen sängyn pinta-ala on 2,40 x 1,40 metriä ja korkeus 1,30 metriä. Se tarjoaa nukkumatilaa kahdelle hengelle. Myös Proace City Versolle sopivia Sunseeker- ja ARB-markiiseja on otettu jo Keski-Euroopassa autokauppiaan myyntivalikoimiin.