Alde-lämmitin ja Truma iNet pariutuivat

Nestekeskuslämmityksistä tunnetun Alden Compact 3020 HE -pannu on nyt yhteensopiva ilmakeskuslämmityksistä tunnetun Truman iNet-etäohjausjärjestelmän kanssa.

Truman iNet-järjestelmä mahdollistaa Truman ilmastointilaitteen, Combi-lämmittimen ja uuden Truma LevelControl -kaasumääränmittausjärjestelmän ohjauksen älypuhelimella tai tabletilla. Truman sovellus toimii ajoneuvossa ja sen läheisyydessä bluetooth-yhteydellä sekä etänä käytettäessä tekstiviestitse.

Nyt huhtikuusta alkaen Truma iNet -järjestelmään pystyy liittämään myös kilpailevan lämmitinvalmistajan Alden Compact 3020 HE -lämmittimen. Tämä on erityisen mielenkiintoinen mahdollisuus niille Alden asiakkaille, jotka haluavat käyttää Truman ilmastointijärjestelmää ja/tai palkittua LevelControl-järjestelmää.

Truman iNet-boksi voidaan liittää sellaiseen Alden ohjauspaneeliin, joka on tarjolla huhtikuusta alkaen. Sen tunnistaa ”iNet ready” -logosta, joka näkyy, kun ohjauspaneeli kytketään päälle.

Jos ohjauspaneeli ei ole iNet-yhteensopiva, se vodaan vaihtaa iNet-kelpoiseksi, jos 3020 HE -lämmitin on valmistettu huhtikuussa 2014 tai sen jälkeen. Vanhemman Alde Compact 3010 -lämmittimen yhteyteen iNet-järjestelmää ei voi liittää.

Truman iNet-sovelluksen päivitetty versio sisältää uusia toimintoja, jotka hyödyttävät kaikkia sovelluksen käyttäjiä. Ilman ja veden lämpötilojen tarkistaminen on nyt mahdollista bluetooth-yhteydellä, kun se tapahtui aiemmin tekstiviestillä.

– Olemme ottaneet käyttöön uuden ominaisuuden vastauksena useiden asiakkaidemme pyyntöihin. Sovelluksesta on tehty myös käyttäjäystävällisempi, sillä aiemmin asiakkailla saattoi olla vaikeuksia asettaa lämmitin tai ilmastointilaitteen lämpötila oikein. Tämän ongelman poistamiseksi vaihdoimme liukusäätimeen vieritystoiminnon, joka noudattaa samaa logiikkaa, jota käytetään esimerkiksi älypuhelimen kalenteritoiminnoissa. Nyt lämpötilan tarkka säätäminen on aiempaa helpompaa, kertoo Truman Nicola Straub.