Best-Caravan avasi uuden toimipisteen Kaarinaan

Best-Caravanin Kaarinan toimipisteen avajaisia vietettiin menneenä viikonloppuna. Tapahtuma houkutteli paikalle kolmisen tuhatta vierailijaa sateisesta säästä huolimatta.

Turun seudun myymälä oli ennen toiminut Liedossa, joten ketjun kuudennen toimipisteen kohdalla kyse oli itse asiassa muutosta uusiin tiloihin Krossin alueelle.

Kaikkiaan 2 200 neliötä käsittävät tilat on varta vasten tähän käyttöön rakennettu. Uusia matkailuajoneuvoja sekä vaihdokkeja mahtuu ulko- ja sisätiloihin nyt yhteensä 70 kappaletta.

Uusien tilojen etuna muun muassa se, että huoltohallissa on kuusi paikkaa, joista nosturipaikkoja on kaksi matkailuautoille, ja yksi vaunuille. Tiloissa on myös pesukatu, jota kanta-asiakkaat voivat käyttää liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella. Palveluihin kuuluu myös matkaparkki kaikille asiakkaille. Suuremmat tilat mahdollistavat myös esimerkiksi telttojen hyvän näyttelyesillepanon.

Uusi toimipiste sijaitsee Kaarinantien varrella osoitteessa Automestarinkatu 2, ja sen palveluista on selkeä opastekartta rakennuksen seinässä.