Bürstneriltä kahden hengen retkeilyauto Harmony Line -varustelulla

Bürstner tuo City Car -retkeilyautostaan paremmin ja tyylikkäämmin varustellut Harmony Line -mallit, joista toinen on suunniteltu vain kahdelle hengelle.

Retkeilyautojen suosio kasvaa Suomessakin vauhdilla. Peruspakettiauton raamit eivät sinällään anna kovinkaan laajasti mahdollisuuksia tehdä rakenteeltaan erilaisia versioita, mutta kehitystyö ei suinkaan ole päättynyt.

Bürstner on päätynyt peltikorisen City Car -retkeilyautonsa mukavuus-, tyyli- ja varustetason nostamiseen uusilla Harmony Line -malleilla.

Harmony Line -varusteluun kuuluu tunnelmallinen Harmony Line -verhoilu, sähköinen astinlauta, ohjaamon pimennysverhot sekä Fiatin alusta- ja designpaketit.

Ulkoa City Car Harmony Line -mallit erottaa tyylikkäästä tarroituksesta, mustasta jäähdyttimen säleiköstä, auton värisestä etuspoilerista, led-huomiovaloista ja 16-tuumaisista alumiinivanteista.

Lisävarusteena saa omavaraisuutta lisäävän paketin, johon kuuluu tehokkaampi laturi, lisäakku ja markiisi led-valaistuksella.

City Car C 600 Harmony Line on perinteinen poikittaisvuoteella varustettu neljän hengen retkeilyauto. 6-metrisen mallin lähtöhinta on 55 100 euroa.

Toinen Harmony Line -malli on pelkästään kahdelle hengelle tarkoitettu City Car C 603 Harmony Line. Tässä uudessa pohjaratkaisussa ei ole perinteistä kahden istuttavaa sohvaa, vaan kolmannen ja neljännen turvavyöistuinten tilalle on rakennettu matala laskutasolla varustettu kaapisto.

Kääntyvät etuistuimet ja pöytä muunnetaan helposti istuinryhmäksi kahdelle, ja säilytystilaa on myös matalan tason muodossa kuljettajan istuimen takana. Tämän lisäksi autossa on iso, täyskorkea vaatekaappi juuri ennen kylpyhuonetta.

Kahden hengen City Car 603 Harmony Linessa ei ole kolmatta ja neljättä istumapaikkaa, vaan ne on korvattu säilytystiloilla. Istuinryhmä muodostuu etuistuimista ja vasemmasta laidasta näiden eteen kännettävästä pöydästä.