Caravanlandia on hyvä työnantaja

Caravanlandia Oy on saanut ensimmäisenä suomalaisena matkailuajoneuvokauppana Great Place to Work -sertifikaatin, joka myönnetään hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Great Place to Work -sertifikaatti on kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnettu, ja se myönnetään yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Tunnustuksen saavuttaminen edellyttää, että työntekijät viihtyvät töissä erittäin hyvin. Tunnustus on luotettava ja perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin.

– Kaksi kertaa vuodessa tekemämme oma henkilöstöntyytyväisyyskysely, on antanut meille tärkeää tietoa työntekijäkokemuksen kehittämiseksi jo vuosien ajan. Great Place to Work -tutkimuksen avulla halusimme päästä vertailemaan työntekijäkokemustamme muihin sekä löytää uusia kehittämisen kohteita. Iloksemme saimme huomata, että olemme onnistuneet luomaan työympäristön, jossa tasa-arvoisuus, sitoutuminen, yhteishenki ja muista välittäminen korostuvat. Kaikkien väittämien keskiarvo oli ylpeyttä herättävä 92 %/100 %. Tämä tulos olisi viime vuoden kyselyssä ollut muihin yrityksiin verrattuna aivan kärjessä. Tämän vuoden tulokset kaikkien siihen osallistuneiden yritysten osalta julkaistaan alkuvuodesta 2025. Aina löytyy kehitettävää, mutta tulos kertoo siitä, että olemme oikealla tiellä ja olemme onnistuneet rakentamaan Caravanlandian yrityskulttuurista ja henkilöstöstä aidon kilpailuedun, kertoo Caravanlandian toimitusjohtaja Mikko Sinisalo.

Hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö näkyy myös tekemisen tasossa. Caravanlandian tilikausi on ollut ennätyksellinen ja liikevaihto on tilikauden alusta toukokuun loppuun verrattuna noussut +57 %. Caravanlandia on vahvistanut asemaansa Suomen suurimpana käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppiaana ollen jokaisena kuukautena kumulatiivisesti vahvasti ykkössijalla.

– Meidän upea henkilökuntamme on onnistunut luomaan työyhteisön, jossa asiat halutaan tehdä vahvalla ammattiylpeydellä ja toisia kannustetaan sekä autetaan. Todella suuri kiitos kaikille caravanlandialaisille heidän panoksestaan tämän kasvun mahdollistajina!

Caravanlandian Kokkolan ja Lempäälän toimipisteissä työskentelee yli 50 henkilöä. Työtehtäviä on niin huollossa, myynnissä, autopesussa, ajoneuvojen kuvauksessa, ajojen järjestelyssä kuin huollon töiden vastaanotossa.

– Olemme palkanneet viimeisen vuoden aikana noin kymmenen vakituista työntekijää ja vähintään saman verran tuntityöläisiä, ja rekrytoinneissa on onnistuttu erinomaisesti, iloitsee Sinisalo.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *