Helsingin Caravan 2023 -messuilta saa tehokkaan startin uuteen matkailuvuoteen

Helsingin Messukeskuksessa pääsee kolmen vuoden tauon jälkeen kohta taas perehtymään kunnolla uusiin matkailuautoihin ja -vaunuihin sekä muuhun caravan-alan tarjontaan.

Caravan-messujen kolmessa hallissa on esillä useita satoja matkailuajoneuvoja. Mukana ovat muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, CI, Concorde, Dethleffs, Etrusco, Fendt, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Knaus, Laika, LMC, McLouis, Mobilvetta, Morelo, Poksi, Sunlight, Sun Living, Tabbert, T@B, Pössl, Roadcar ja Weinsberg.

Tuotetarjonnan lisäksi Caravan Stage -ohjelmalavalla on luentoja aloittelijoille ja kokeneille, muun muassa asiantuntijoiden opastusta ja vinkkejä kotimaassa ja ulkomailla reissaamiseen.

– Matkailuajoneuvojen myynti ei yltänyt vuonna 2022 huippuvuoden 2021 lukuihin mutta trendi alalla on positiivinen. Matkailuajoneuvot kiinnostavat entistä enemmän ja uusien ajoneuvojen kaupankin uskotaan paranevan. Ajoneuvojen käyttö yhä monipuolisemmin työ- ja harrastustoiminnassa, vuokrauksen lisääntyminen, monipuolinen tarjonta, sekä erilaiset rahoitusvaihtoehdot tukevat kasvua, sanoo tiedotteessa toiminnanjohtaja Mika Jokinen Matkailuajoneuvotuojat ry:stä.

Caravan-messujen ovet ovat auki yleisölle perjantaista sunnuntaihin 20.–22.1.2023 kello 10–18. Samaan aikaan Messukeskuksessa on käynnissä Matkamessut, ja samalla lipulla pääsee kumpaankin tapahtumaan. Caravan-messut järjestää Helsingin Messukeskus yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.