Karavaanarit saivat näppärän mobiilipalvelun – toimii älypuhelimien lisäksi tietokoneissa

Uusi Karavaanarin Mobiili -palvelu on avattu SF-Caravanin jäsenyhdistysten jäsenien hyödynnettäväksi.

Karavaanarin Mobiili toimii älypuhelimissa ja tableteissa, eikä ole väliä, minkä valmistajan laite on käytössä. Kyseessä ei ole sovelluskaupasta haettava ja asennettava appi, vaikka käytännössä palvelu toimii puhelimessa tavallisten älypuhelinsovellusten tapaan. Karavaanarin Mobiilia voi käyttää myös tietokoneilla, sillä palvelu toimii suoraan selaimissa hyödyntäen mobiilioptimoitua nettisivutekniikkaa.

– Tässä on koottuna yhteen pakettiin kaikki jäsenelle tärkeimmät palvelut kuten jäsenedut. Sisällöllisesti tässä on parasta varmaan monen mielestä sähköinen jäsenkortti. Ihan uutta on, että tämän kautta voi nyt myös maksaa jäsenmaksulaskut ja myös nähdä, onko niitä maksamatta, kertoo jäsenrekisterinhoitaja Antti Rättö.

Mobiilipalvelun oikeassa yläkulmassa olevan kolmen vaakaviivan takaa avautuvasta valikosta pääsee helposti kirjautuneena muun muassa karavaanarit.fi-jäsensivuille, Leirintäopas.fi-sivuille ja lukemaan sähköistä Caravan-näköislehteä.

– Lisäksi mobiilipalvelussa voi päivittää omia tietojansa. Jos haluaa vaihtaa jäsenyhdistystä, tulee siitä ilmoittaa karavaanarit.fi-nettisivuilla olevalla muutoksia jäsenyyteen -lomakkeella, laittamalla sähköpostia tai soittamalla liiton toimistoon, Rättö sanoo.

Karavaanarin Mobiilin saa käyttöön menemällä puhelimen tai tietokoneen selaimella osoitteeseen mobiili.karavaanarit.fi. Mobiilipalveluun kirjaudutaan karavaanarit.fi-sivuille luodulla salasanalla ja jäsennumerolla. Uuden salasanan saa luotua Tilaa uusi salasana -linkistä.