Caravan-lehti somessa

Liikenneradio yön ammattilaisille ja kukkujille

Liikenne

Liikenneradio yön ammattilaisille ja kukkujille

Radio Nova aloittaa liikenteeseen painottuvan yöradion. Pertti ja Lauri Salovaaran juontamaa ohjelma lähetetään suorana joka arki-ilta 3. elokuuta alkaen.

– Yli 700 000 ihmistä tekee Suomessa säännöllistä yötyötä. Heistä iso osa liikkuu pyörien päällä raskaan liikenteen kuljettajina, poliiseina, palomiehinä, bussi- ja taksikuljettajina. Monista toiveista huolimatta kaupallisessa radiossa ei hetkeen ole ollut tälle porukalle suunnattua yöradiota. Haluamme auttaa jaksamaan niin ratin takana kuin tehtaan hihnallakin, kertoo Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho.

Tavoitteena turvallisempi liikenne

Yöradio on liikenneohjelma erityisesti niille, jotka istuvat ratin taakse muiden käydessä nukkumaan. Ohjelman keskiössä ovat turvallisuus ja jaksaminen. Ajankohtaisiin teemoihin tullaan ottamaan vahvasti mukaan yöliikenteen todelliset asiantuntijat, eli ne tien päällä liikkuvat kuuntelijat.

Ohjelmaa juontavilla Pertti ja Lauri Salovaaralla on pitkä kokemus radion ja juuri erityisesti liikenneohjelmien tekijöinä.

– Toisen ihmisen kohtaaminen on yöradiossa tärkeää – se, että tullaan saman asian äärelle ja opitaan toisiltamme asioita liikenteestä sekä elämästä. On todella mielenkiintoista kuulla ja välittää illan kuulumisia rekan hytistä toiseen, toteaa Pertti Salovaara.

Yöradion lupaus teiden ammattilaisille ja muille yön kuulijoille on puolustaa niin liikenneturvallisuutta kuin monimuotoista jaksamista. Yöradion kyydissä kuuntelijat pääsevät niin repsikaksi rekan hyttiin ja kuin rahtisatamien sykkeeseen. Paikkoihin, jotka öisin pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä.

Radio Novan Yöradio lähetetään 3.8. alkaen maanantaista torstaihin kello 22–02 ja perjantaisin kello 23–03.

1 kommentti

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Liikenne

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s